Cilt Bakımı Mucizevi yüz bakım yağı

Mucizevi yüz bakım yağı

25.02.2016 - 10:44 | Son Güncellenme:

L’Oréal Paris; kadınların kusursuz görünümdeki ciltleriyle ışıldamaları için %98 doğal kaynaklı yeni Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Serisi’ni yarattı.

Mucizevi yüz bakım yağı

Kadınların başlıca güzellik sırları arasında yer alan yağlar; L’Oréal Paris uzmanlığında Türk kadınları ile buluşuyor.L’Oréal Paris’in yeni Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Serisi; ciltte yağlı bir his bırakmayan ve hafif dokusuyla hızla emilen Mucizevi Yüz Bakım Yağı’nı ve ipeksi dokudaki Mucizevi Yağ Cilt Güzelleştirici Günlük Bakım Kremi’ni kadınların beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

L’Oréal Paris Mucizevi Yüz Bakım Yağı %98 doğal kaynaklı içeriklerden, her biri farklı mucizevi etkilere sahip olan Jojoba, Kuşburnu,mercanköşk, biberiye, sardunya, gül, papatya, portakall ve lavandin yağlarından oluşuyor ve aromatik kokusuyla eşsiz bir deneyim ile buluşturuyor.L’Oréal Paris Mucizevi Yağ Cilt Güzelleştirici Günlük Bakım Kremi ise; içeriğinde anti-oksidan özellikleriyle bilinen lavanta ve biberiye yağlarını beyaz yasemin özüyle harmanlayarak, kadınlara yepyeni bir bakım deneyimi yaşatıyor.

L’Oréal Paris Cilt Bakım Uzmanı Elisabeth Boudahana; “L’Oréal Paris Mucizevi Yağ Bakım Serisinin içeriğinde yer alan değerli yağlar sayesinde derinlemesine beslenen cildiniz, sağlıkla ışıldarken, aynı zamanda rahatlayacak.” diyor.

Haberin Devamı

En büyük özelliklerinden bir tanesi cilt bakımınızı keyifli bir zamana dönüştürmek olan Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Serisi ile derinlemesine beslenen cildinizde ışıltı, yumuşaklık ve rahatlığı her gün hissedin!
L’Oréal ParisMucizevi Yüz Bakım Yağı: 34.99 TL

Yazarlar