Stil Mürekkep Link-IST Partisi

Mürekkep Link-IST Partisi

14.04.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon’la yeni bir partiye hazır mısınız?

Mürekkep Link-IST Partisi

Eğlenmeyi seviyor musunuz? Uzun bir aradan sonra ikinci partimizle yeniden beraberiz!

Haberin Devamı

Peki, yeni mekanlar keşfetmeye ne dersiniz? İstanbul’un en gözde eğlence lokasyonlarından Taksim yeni bir mekana kavuşuyor ve bu kavuşmayı bir party’le kutlamak istiyor.
Curcuna'da yapılan ilk partiyi herkes hatırlar, Curcuna’nın açılışını kutlamak için toplandığımız partide çok eğlenmiş, müzik dolu bir gece geçirmiştik. Şimdi yeni bir partiyle genç nesil çalışanlar olarak sizleri, iş ve üniversiteden arkadaşlarınız ile eğlenmeye Taksim Mürekkep'e davet ediyoruz.

TURKCELL MÜZİK ve BURN sponsorluğunda gerçekleşecek olan bu gecede, daha önce olduğu gibi DJ Berkan Tomay sizlerin seçeceği parçalar ile bizlerle olacak. Doya doya müzik dinleyebileceğimiz, çeşitli sürprizlerle renklenen geceye hazır olun deriz!

Haberin Devamı

Etkinlik boyunca fotoğraflar ekibimiz tarafından çekilecek ve parti sonrasında www.MODAZON.com haber olarak yayınlanacak. Partinin sürprizlerinden biriyse, Mürekkep’te çalacak şarkı listesini siz hazırlayabilirsiniz. Daha çok eğlence için yapmanız gereken tek şey linkistsarkilistesi@gmail.com adresine en çok duymak istediğiniz 10 şarkıyı yollamanız.

Modazon ekibi olarak size bir sürpriz de biz yapıyoruz ve Mürekkep Link-IST partisi için şanslı 5 takipçimize davetiye veriyoruz. Bunun için yarın düzenlenecek yarışmamızda soracağımız soruya doğru cevap verecek kişiler arasında olmanız gerekiyor.

Mürekkep Link-IST partisinin facebook event sayfasına da https://www.facebook.com/events/391520024258575/?fref=ts link üzerinden ulaşabilir, arkadaşlarınızı bu eğlenceli parti için davet edebilirsiniz.


Yazarlar