Editörün Seçtikleri Nişantaşı'nda bir meyhane

Nişantaşı'nda bir meyhane

23.03.2015 - 09:52 | Son Güncellenme:

Nişantaşı Meyhanesi, sunduğu keyifli atmosferini, Bihter Bayraktar ve Özlem Şenler’in modernleştirdiği meyhane anlayışıyla birleştirerek unutulmaz bir eğlence deneyimini siz değerli misafirlerine sunuyor.

Nişantaşında bir meyhane

İstanbul'un nadide semtlerinden Nişantaşında, Süleyman Nazif Sokakta yerini alan Nişantaş Meyhanesinde, İstanbul'un önde gelen aşcılarının bulunduğu mutfağından çıkan menüde, Türk ve Yunan mutfağının mezeleri mekana ait bir tarz ile hayat bularak cezbedici ve farklı lezzetler sunuluyor.

Her daim taze ve farklı olan mezeler dönemin zevklerine göre yenileniyor. Nişantaş Meyhanesi mezelerinde kullanılan yerel ürünler, modern çağının en son teknikleri ile pişirilerek siz değerli misafirlerine servis ediliyor. Sadece meze ile sınırlı kalmayan menüsünde meyhane usulü ara sıcaklar, et ve balıkta aynı kalite ve lezzette servis ediliyor.

Nişantaşı’nın tüm enerjisini hissettiren ortamı, muhteşem canlı müzik performansı ile birleşerek unutulmaz bir geceyi siz meyhane müdavimlerinin beğenisine sunan Nişantaş Meyhanesi kısa zamanda sezonun gözdesi oldu.

Kurucusu Bihter Bayraktar’ın tasarımıyla hayat bulan Nişantaş Meyhanesinde, pastel tonlar ve tarihi İstanbul semtlerinin eski mahallelerinin doğal havası verilmiş ve ağırlıklı olarak ahşap kullanımı dikkat çekmektedir. Bir kış bahçeside bulunan meyhane aynı zamanda şık bir ambiyansla yaratılan kentli yaşam tarzını tarihi İstanbul mahallelerinin sıcak havasıyla birleştiriyor.

Yazarlar