Stil Nouvelle Vague Dawn of Innocence İstanbul Konseri

Nouvelle Vague Dawn of Innocence İstanbul Konseri

18.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Nouvelle Vague “Dawn of Innocence” müzikal kabaresi ile Pozitif Günler kapsamında 25 Haziran’da Maçka Küçükçiftlik Park’ta olacak!..

Nouvelle Vague Dawn of Innocence İstanbul Konseri

Pozitif Müzik, Haziran ayının son haftasında 25-29 Haziran arası Pazartesi’den Cuma’ya, Maçka Küçükçiftlik Park’ta müzik dünyasının parlayan yıldızlarını “Pozitif Günler” kapsamında ağırlamaya hazırlanıyor. Şehrin ortasında, Küçükçiftlik Park’ın rahat atmosferinde gerçekleşecek, farklı müzik türlerini barındıracak ve 5 gün sürecek bu konser serisiyle İstanbul’un geceleri hiç olmadığı kadar renklenecek. Pozitif Günler kapsamında 25 Haziran Pazartesi gecesi Fransız grup Nouvelle Vague, özel kabare şovu “Dawn of Innocence” – Masumiyetin Doğuşu- ile karşımızda olacak. Konser biletleri 23 Mart’ta Biletix üzerinden satışa çıkacak!..

Haberin Devamı

Nouvelle Vague Dawn of Innocence İstanbul Konseri

Fransız müzisyenler Marc Collin, Olivier Libaux ve vokallerini Mareva Galanter ve Adrienne Pauly’nin yürüttüğü Fransız grup Nouvelle Vague, 80’lerin ünlü new wave ve punk parçalarına yaptıkları bossa-nova coverları içeren ilk albümleriyle dünya çapında büyük yankı uyandırmıştı.

Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine ulaşan Nouvelle Vague, Pozitif Günler kapsamında kışkırtıcı ve seksi bir show ile izleyicilerle buluşacak. Paris, Milano ve Londra Moda haftalarında adını sıkça duyduğumuz ünlü tasarımcı Jean Charles de Castelbajac’ nin yönetmenliğini yaptığı “Dawn of Innocence” adlı müzikal izleyeciler için görsel bir şov tadında. Vokallerde Mareva Galanter ve Adrienne Pauly’nin bu müzikal için özel olarak hazırlanmış çekici kostümlerinden, seks ve ölüm üzerine işlenen diyaloglarına kadar erotik öğeler içeren performansın yanı sıra, egzotik dansların yer aldığı bu unutulmayacak gösteride enerji seviyesi ikiye katlanacak.

Haberin Devamı

Konser öncesi grubun bir şarkısı ile şimdiden büyük güne hazırlanalım:)

Yazarlar