Ne düşünüyorsan onu yaşarsın

Evet ne düşünüyorsak onu yaşarız.

Çünkü o düşünce evrende kuantum olasılık olarak vardır. Siz ona güç verdiğiniz anda gerçekliğe dönüşür.

Dr. Joe Dispenza zihin gücüyle yani beynimizi değiştirerek yaşamımızı etkileyebileceğimizi söyler ve bunu şöyle anlatır:

"Mevcut gerçekliğimize razı olmak zorunda değiliz. Her an yeni bir gerçeklik oluşturabiliriz. Hepimiz bu beceriye sahibiz. Çünkü iyi veya kötü, düşüncelerimiz yaşamlarımızı etkiler.

Eminim bunu daha evvel duymuşsunuzdur ama çoğu insanın bu cümleye gerçekten inanıp inanmadığını merak ediyorum.

Haberin Devamı

Düşüncelerimizin yaşamlarımızı somut etkilediği fikrini gerçek anlamıyla kabullenmiş olsaydık, yaşamak istemediğimiz tek bir düşüncenin bile gözden kaçmasına izin vermemek için çaba göstermez miydik? Ve sürekli sorunlarımızı saplantı haline getirmek yerine tüm dikkatimizi istediğimiz şeylere yöneltmez miydik?

Bir düşünün: Bu ilkenin doğru olduğunu gerçekten bilseydiniz, tek bir gün bile kaçırır mıydınız ve farkında olmadığımız herhangi bir düşüncenin kaybolmasına izin verir miydiniz?

Eğer inanıyorsanız o zaman çevreniz mi düşüncelerinizi kontrol ediyor yoksa düşünceleriniz mi çevrenizi kontrol ediyor? Çevre beyninizde farklı devreleri açtıkça etrafındakilerle aynı şeyleri düşünmeye başlarsınız. Aynı insanları görür aynı yerlere gidip aynı şeyleri aynı anda yaparken beynimizdeki farklı devreleri açan dış ortam bildiğiniz her şeyle aynı düşünmenize sebep olur. Tanıdık her şeyle aynı olduğunuzu düşündüğünüz sürece neyi daha fazla ortaya çıkarmış oluyorsunuz? Yaşam aynı yaşam ve kuantum yasası sana hala uygulanıyor. Sadece her şeyle aynı düşünüyorsun ve aynısını daha da çok yaratmaya devam ediyorsun yapmanız gereken değişmek gerçekten değişmek ve daha iyi düşürmektir.

Kişiliğiniz kişisel gerçekliğinizi yaratır hepsi bu. Ve kişiliğiniz nasıl düşündüğünüz nasıl hareket ettiğiniz ve nasıl hissettiğinizden oluşur.

Yani bugün burada olanlar şimdi hayat adı verilen kişisel gerçekliğini yarattı.

O zaman yeni bir kişisel gerçeklik yaratmak istiyorsan yine aynı fikirde olur musun temel düzeydeki davranışlarımızı alışkanlıklarımızı ve ezberlediğiniz duygularınızı düşüncelerinizi değiştirmek zorunda kalacağınız yeni bir kişisel gerçeklik. Ezberlediğiniz duygular kimliğinizin bir parçası haline geldi. Çoğu insan yeni bir kişilik yaratmaya çalışır ama aynı kişi olarak kalır ve başaramaz.

Haberin Devamı

Bana kalırsa kendinize yatırım yaparsanız geleceğe yatırım yapmış olursunuz.

Vizyonunuzu yeniden alevlendirmek için hayatımızdaki insanlardan, gitmeniz gereken yerlerden ve yapmanız gereken ya da sahip olduğunuz şeylerden bazen uzaklaşmak gerekir. Kendinizi nasıl görüyorsanız geleceğinizi de aynı görürsünüz. O geleceği duygusal olarak kucaklamaya başlamak ve varoluşumuzu değiştirmek yepyeni bir diyarın kapısını açar. Eğer vizyon fikrinizi kaybettiyseniz bir an durun O vizyonu hatırlayın. Ve duygusal olarak kucaklayın o varoluş durumundayken yapmak istediğiniz şeyleri ve kararları düşünmeye başlayın bunu yapmak için not alın. Sergilemeniz gereken davranışları gözden geçirin. Bunu yeterince yaptığınız zaman nörolojik olarak beyninizi genetik olarak bedeninizi değiştirmeye başlarsınız.

Haberin Devamı

Bilinçli olması gereken bilinçsiz düşüncelerinizi not edin ve yapmanız gerekmeyen seçimlerin farkında olun.

Kendinizle ilgili değiştirmeniz gereken davranış ve alışkanlıkları gözden geçirin. Onların o kadar farkında olun ki gününüz boyunca yaptığınız hiçbir şey bilinçsiz olmasın.

Çevrenizdeki uzak durmanız gereken tecrübeleri hatırlayın. Bunlar uzak durmamız gereken kişiler olaylar ya da alışkanlıklar olabilir sadece bir süreliğine bile o vizyonu hayatta tutabilirseniz değişimin başladığını fark edeceksiniz.

En önemlisi sizi geçmişe bağlayan o duyguları gözden geçirip ve onların farkında olun o hissin farkına varın. Suçluluk üzüntü veya acı.

Eğer bunu tekrar tekrar yaparsanız yani unutmak ya da öğrenmek eski bilincinizi alışkanlıklarını kırmak ve yeni alışkanlıklar edinmek gibi.

Tüm bunlar yeni bir geleceğe ulaşmanızı sağlayacak. yeni vizyonunuzu kazanmış ve hayatınızı yeni vizyonumuzla devam etmiş olacaksınız.

Atom altı seviyede enerji sizin farkındalıklı dikkatinize cevap verir ve maddeye dönüşür. Gözlemci etkisini yönlendirmeyi ve olasılığın sonsuz dalgalarını sizin seçtiğiniz gerçekliğe dönüştürmeyi öğrenseniz yaşamınız nasıl değişirdi?

Yaşamınızda gelecek bir olayı hayal edebiliyorsanız o gerçeklik halihazırda kuantum adında bir olasılık olarak vardır. Bu kuantum alanının içinde sağlıklı, varlıklı, mutlu olduğunuz ve düşünceleriniz de kendi ideal benliğinizin tüm nitelik ve becerilerini barındırdığımız bir gerçeklik düşünün.

Her gün tekrar edip çabalayarak zihninizin bir gözlemci olarak atom altı olasılık dalgasını yaşamınızda tecrübe adı verilen arzu ettiğiniz bir fiziksel olaya dönüştürebileceğinizi göreceksiniz.

Zihin ve madde tamamen iç içe geçmiştir. Bilinciniz (zihniniz) enerji (madde) üzerinde etkiye sahiptir, Çünkü bilinciniz enerjidir ve enerjinin bilinci vardır. Maddeyi etkileyebilecek kadar güçlüsünüz çünkü en temel seviyede siz bilinçli enerjisiniz."

Kaynak:

Dr. Joe Dispenza

(Kendiniz olma alışkanlığını kırmak)

Nur Demir

Sevgiler tüüm kalbimden:)

Instagram'da: Nrlblog

Facebook'ta: NRL