Gençlik Aşısı ile Yıllara Meydan Okuyun

Geçen zamana rağmen genç görünmek yıllara meydan okumak yer çekimine karşı koymak her yaş grubunun ortak arzusudur.

Yirmili yaşlar sonrası hyaluronik asit’in düzeyinin azalmaya başlaması sonucu deri elastikiyeti azalır . Bu durum kırışıklık ve sarkmaların ortaya çıkmasının en önemli nedenlerden biridir. Ciltteki hyaluronik asit miktarını arttırmak gençlik aşısının temel amacıdır. Gençlik Aşısının içeriğindeki hyaluronik asit iki ayrı yapılandırmaya sahiptir.Hem cilde volum veren çapraz bağlı hyaluronik asit hemde cilde su ve nem veren saf hyaluronik asit formu mevcuttur.Bu sayede cildi doğal şekilde nemlendirir..Cildin yaşlanma sürecini gerileterek daha genç daha sağlıklı daha canlı yapıda olmasını sağlar.

Haberin Devamı

Her yaş grubuna uygulanabiliyor

Gençlik aşısı yüz, boyun, el sırtlarında kullanılır. Bu bölgelerde kırışıklık giderme, nemlendirme ve yaşlanma sürecini yavaşlatma gibi etkileri olur.

Her yaş grubunda uygulanabilir. Genç ciltlerde koruma, yaşlı ciltlerde ise onarma ve nemlendirerek tedavi etme amaçlı uygulanır.

Gençlik aşısının etkisi ne zaman ortaya çıkar?

Gençlik aşısı formunun etkisi, özellikle hacim ve yüzün yukarıya doğru yapılanması hemen ortaya çıkar. Parlaklık ve canlılık 7 gün içinde başlar ve aylar içinde artarak devam eder. Günde 2 litre su çıkıldığı taktirde etki daha uzun sürecektir. ACP’nin de kırışıklıkları açıcı etkisi; hemen ortaya çıkar. IAL ise, 24 saat içinde etki başlar, gözle görünür etki, 15 gün içinde ortaya çıkar.

Ciltteki yenilikleri farkedin

Gençlik aşısı ile; cildin kalitesinin artması,

Yüzeysel kırışıklıkların azalması,

Yeni kırışıklıkların oluşumunun önünü geçilmesini,

Cilt lekelerinin azalması,

Sigara ve olumsuz yaşam koşullarıyla oluşan solgun ve yıpranmış cildin yenilenmesini sağlar.

Op. Dr. Gökhan Haytoğlu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.gokhanhaytoglu.com