Vücudunuzu Yeniden Şekillendirin

Haberin Devamı

Günümüzde pek çok hasta, vücudunda kilo verme veya hamilelik sonrası toparlanamayan kısımların düzeltilmesi için plastik cerrahların kapısını çalmakta. Bunun sebebi ise tartıda hedeflenen kiloya ulaşmanın, hayal edilen güzel ve sıkı vücududa her zaman beraberinde getirmemesi. Gelişen teknoloji ile uygulanan vücut şekillendirme operasyonları sayesinde artık tüm bu istenmeyen görünümler bir arada ve kısa sürede değiştirilebiliyor.

Yeni bir vücuda kavuşmak hayal değil
Vücut şekillendirme operasyonlarında, genelikle formu bozulan ve deforme olmuş memelerin dikleştirilmesi ve hacim kazandırılması;gevşemiş ve sarkmış karın bölgesinin sıkıştırılıp sportif bir görünüme kavuşturulması ve bel etrafındaki dirençli yağlanmaların liposuction işlemleri ile vücuttan uzaklaştırılması sonucu hastaların ince ve kıvrımlı bir bele kavuşmalarlarına yardımcı olmaktadır.

Günlük hayata kısa sürede dönüş
Operasyondan sonra 1 veya 2 gece hastanede geçiriliyor, müdahale edilmiş alanlara uygun korseler takılması önermekteyiz. Genelikle 3. günde banyo yapılabiliyor. Ağrı yaşanırsa, basit ağrı kesiciler ile kontrol altına alınmaktadır. Vücut şekillendirme operasyonlarında bir takım izler kalmaktadır. Fakat bu izler bikini bölgesi olarak tarif ettiğimiz alanda kalarak kamufle olmaktadır.Ayrıca, operasyonlardan sonra hastalar yeni vücutlarına hemen alışıyorlar, hatta eski hallerini çabucak unutarak yeni bir hayata ‘merhaba’ diyebiliyorlar.

Op. Dr. Gökhan Haytoğlu
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.gokhanhaytoglu.com