Stil Özlem Süer Gelini Olmak!

Özlem Süer Gelini Olmak!

27.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özlem Süer romantik ve birazda gotik diyebileceğimiz tasarımları ile zamansız yaklaşımlar yapan bir tasarımcı. Yurt içinde ve yurt dışında önemli başarılara imza atan ve farklı markalarla yaptığı çalışmalarla adını duyuyor olduğumuz tasarımcının kendi adına ait Nişantaşı'nda bulunan "Özlem Süer HOUSE" konsept butiğinde geçtiğimiz gün bir peri masalına şahit olduk!..

Özlem Süer Gelini Olmak

Özlem Süer Gelini Olmak

Haberin Devamı

Gerek hazır giyim, gerek özel günler için hazırlanan koleksiyonları özellikle de gelinlikleri ile tanıdığımız Özlem Süer Cumartesi günümüzü Gowns&Cakes at Özlem Süer HOUSE w/ Kukileta ettinliği ile bir rüyaya dönüştürdü. İlkbahar-Yaz koleksiyonu gelinlik modellerini gördüğümüz etkinlik kapsamında bir gelin için A'dan Z'ye herşey, düğün gecesinde mutlaka olması gerekenler Özlem Süer HOUSE çatısı altında toplanmıştı.

Özlem Süer Gelini Olmak

Kapısından girdiğiniz anda sizi bir masalın içine çeken atmosferi ile Özlem Süer'in ekibi tüm davetliler için önceden hazırlanan tüm detayları düşünmüştü. Gelimn adaylarının özel rezervasyonlar ile gelinlik modelleri deneyebildiği, katılan misafirlerin "bir düğün" için yapılacaklar listesinin en başında gelen, düğün pastası, davetiye seçimi, düğün fotoğrafları, makyaj ve elbette gelinlik adına tüm detayları yerinde deneyimleyebildiği etkinlikte, bazı gelin adayları ve modeller bizlere gü boyunca gerçekten bir masal anlattılar.

Haberin Devamı

Özlem Süer Gelini Olmak

Her odasında farklı düğün konseptlerinin yaratıldığı Özlem Süer HOUSE'da tasarımcının gelinlikleri elbette günün en önemli detayıydı. Gelinlikleri incelememiz sonucunda Özlem Süer'in gelinliklerde detaylara oldukça önem verdiğini anladık. Gelinliklerde var olan taş süslemeleri, pırıltılar, dantel ve küpür ayrıntıları ve elbette uzun kuyruklar ilk dikkatimizi çekenler arasındaydı. Yeni koleksiyonu için gül kurusu, kırık beyaz ve siyah renklerde de gelinlikler hazırlayan tasarımcı, "farklı" olmanın ne demek olduğunu tasarımlarına yansıtmış gözüküyordu.

Özlem Süer Gelini Olmak

Bir düğün davetini nasıl daha kreatif ve eğlenceli hale getirebileceğimize dair sürprizlerle karşılaştığımız etkinlikte, Kukileta Catering'in zarif sahibeleri Esra&Petek ile davetlerin olmazsa olmazları pastalar hakkında konuştuk. Lezzetleri cupcakeleri tadarken, düğün fotoğrafçısı Nilgün Avcılar gelinlikleri denemeye gelen gelinlerin fotoğraflarını çekiyor, daha önce çekilen "düğün fotoğrafları" katologlarını inceliyor, Göktuğ Güngör davetiyelerine göz atıyor, Inglot ekibinden makyaj tüyoları alırken, Back To Mono organizasyonunda belki de dinledikleri müzikler sayesinde düğün müziklerine karar veriyorlardı.

Haberin Devamı

Özlem Süer Gelini Olmak

Tüm katılımcıların keyifli bir gün geçirdiğine inandığımız Özlem Süer HOUSE'da gelin adaylarının mutlaka uğraması gereken bir yer olduğunu düşünmekteyiz!..

Yazı ve Fotoğraflar; Modazon.com / İlknur Şener 

Yazarlar