Pileli Midi Etek Nasıl Kombinlenir?

Etek ve kış kelimelerini aynı cümle içerisinde kullanmak bile bazılarımızı üşütmeye yetebilir. Ancak kışın etek giymek sanıldığı kadar soğuk ve uzak bir fikir olmamalı. Özellikle eteklerde midi boylar bu kadar revaçtayken.

Pileli midi etek kombinleri bu kış boyunca işe giderken en severek giydiğim ve kendimi içinde en iyi hissettiğim kombinler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Pileli midi etek, büyüsüne inandığım şeylerden bir tanesi. Neden mi?

- Zarif ve feminen

- Boyu uzun gösterir

- Basenleri gizler

Haberin Devamı

- Belin inceliğini vurgular

- Aynı pileli midi etekle işe, okula, dansa, ev oturmasına, kokteyle, arkadaşlarla dışarıda bir şeyler içmeye, yemeğe ve daha pek çok yere gidebilirsiniz

-Ayakkabı ayırt etmez

-Yaşınız fark etmez

Peki pileli midi etek nasıl kombinlenir?

Pileli midi etek kombinlemek kışın biraz daha zor olabilir. Çünkü soğuk hava faktörünü de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Üzerinize giyeceğiniz monttan ayağınıza giyeceğiniz pabuçlara kadar düşünmelisiniz. İşte pileli midi etek kombinlerken dikkat etmeniz gereken bazı detaylar;

2017 kışının favorisi: Metalik pileli midi etekler

Mağazalardan podyumlara, blogger Instagram sayfalarından ünlülerin sokak stillerine kadar bu kış en çok gözümüze çarpan parçalardan bir tanesi metalik pileli midi etekler. Genellikle altın ve gümüş renklerinde karşımıza çıksa da gündüz giymekten sakın ola çekinmeyin.

Pileli Midi Etek Nasıl Kombinlenir

Yarım botlar ve kalın bir kazak ile her günü kurtarır

Hem salaş hem tarz. İşe giderken veya arkadaşlarınızla buluşmak için ideal. Kazağın belini de eteğin içine sokarsanız boyunuz ekstra uzun görünecek.

Pileli Midi Etek Nasıl Kombinlenir

Bacaklarınızı sıcak tutmanın formülü: Çizme

Hala kışın etek giymek konusunda emin değilseniz, bacaklarınızın üşüyeceğinden korkuyorsanız bot yerine istediğiniz uzunlukta çizmeler giyin. Çizmenin salaşlığını uzun bir hırka veya kabanla tamamlayabilirsiniz.

Pileli Midi Etek Nasıl Kombinlenir

Hafta sonu gezmelerine spor ayakkabı

Hafta sonu giydiklerinizle biraz rahat etmek istiyor, feminen tarzınızdan da ödün vermek istemiyorsanız yine metalik bir pileli etekle birlikte geçtiğimiz yılın yükselenlerinden beyaz spor ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Pileli Midi Etek Nasıl Kombinlenir

Baskılı bir kazak veya tişört ile

Yine hafta sonları giyebileceğiniz, içinde rahat ve şık hissedebileceğiniz bir kombin. Baskılı kazak veya tişörtler eteğinizin feminenliğiyle müthiş bir kontrast yaratacak. Ayağınıza giyeceğiniz kısa botlar bu kontrastı tamamlayabilir.

Pileli Midi Etek Nasıl Kombinlenir

Topuklular olmadan asla

Her ne kadar sokak stiline uygun kombinler daha çok işimize yarasa da pileli midi etek, yukarıda da söylediğim gibi, pek çok ortama uyum sağlayabilir. Midi eteğinizle şık bir davete katılmak istiyorsanız öncelikle üzerine vücut hatlarınızı vurgulayan bir bluz tercih etmelisiniz. Ayak bileklerinizin zarif kombininizle ahenk içinde incecik görünmesi için bilekten bağlamalı topuklular akıllı bir alternatif.

Pileli Midi Etek Nasıl Kombinlenir