Pınar Civelek

Pınar Civelek

pinargulcivelek@gmail.com

Tüm Yazıları

Gardırobunuzda ve takılarınızın arasında da birkaç hareketli parçaya sahip olmanız yaz şıklığınızı tamamlamanızı sağlayacaktır. Hadi gelin yaz şıklığı için gerekli parçalara bir göz atalım!

Modern Hasır Şapkalar

Gerek giysi dolaplarımızda gerek ayakkabı dolaplarımızda geçen yıldan beri sıklıkla gördüğümüz hasır kullanımını şapkalarınıza taşıyın. Meksika usulü büyük hasır şapkalardan bahsetmiyoruz tabii ki. Daha minimal ve modern modellerle hasır şapkalar bu yaz şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı olacak.

Haberin Devamı

Romantik Saten Tokalar

Pandemi sebebiyle bir yıldır ev topuzuyla dolaştığımız saçlarımız artık bizden romantik dokunuşlar istiyor. Bu yazın çiçekli desenlerine eşlik edecek saten tokalar ister at kuyruğu modeliyle ister yarım topuz modeliyle kombininize sadeliğin şıklığını getirecek.

Güneş Gözlüklerinde İki Uç Nokta

Gelelim yazın vazgeçilmeyen aksesuarı olan güneş gözlüklerine, aksesuar deyip geçmeyelim kaliteli bir güneş gözlüğü, göz sağlığımız için çok önemli bir seçim. Bu yaz trendlerine gelecek olursak, artık ara boy bir gözlükler demode sayılıyor. Ya büyük çerçeveli büyük camlı gösterişli gözlükleriniz olacak ya da mini minnacık hayalet çerçeveli gözlüklere sahip olacaksınız. Bu iki uç noktadaki modellerin ikisi de trend. Fakat konu gözlükse yüz tipimize yakışan gözlüğü seçip ondan vazgeçmemeli. Trend her ne olursa olsun yüzümüzde emanet gibi duracaksa kendimizi rezil etmeye gerek yok.

Renkli Kalın Yüzükler

İlkbaharın başından beri biliyoruz parlak ve canlı renkler bu yaz en yakın arkadaşımız, üstelik sadece kıyafetlerimizde değil takılarımızda da öyle. Kalın abartıya kaçan renkli yüzükleri, inek ve zebra desenlerini parmağımızdan çıkarmak istemeyeceğiz. Hadi hemen birkaç renkli yüzük edinelim.