Bakış açımızı gözden geçirebiliriz

Bu dönemde esnek kalmak ve gerekli uyumu göstermek yararlı olacak.

Sevgili okurlar, bugünlerde yaşadıklarımızı anlamak ve anlatmak yönünde daha fazla çaba gösterebiliriz. Yay burcundaki yeniay özellikle yabancılarla ilgili konulara, farklı görüşlere sahip kişilerle ilişkilerimize daha fazla dikkat etmemizi gerektiriyor. Bu dönemde düşünce ve inançlarımızda ateşli davranabilir ya da tahammülsüzlük gösterebilir. Belki de bu tür bir tartışma içeren bir durum bizim de başımıza gelebilir. Yeniay pek çok açı kurmakta ve özellikle Neptün ile karesi bu dönemde evrensel konulara, arayışlara, idealize ettiğimiz konulara oldukça açık olabileceğimizi anlatıyor. Ancak bu dönemde çok fazla güvendiğimiz ya da uyanık olmadığımız durumlarda bazı hatalarla ya da yanlışlıklarla da karşılaşabiliriz. Dolayısı ile bu dönemde gerçekçi olabilmek ve ihmal ettiğimiz konuları gözden geçirmek çok faydalı olacak.

Haberin Devamı

13 Aralık’ta gerçekleşecek yeniay sırasında Merkür de Oğlak burcunda geri harekete dönecek. Benzer şekilde bu dönemde görüşmeler, özellikle işle ilgili konular, içinde yabancıların da olabileceği durumlar içinde bazı eksikler bulabiliriz. Ayarlamalar, yeniden gözden geçirmeler yapmamız gereken günlerdeyiz. Aynı zamanda ilginç fikirler de ortaya çıkabilir. Bu yeni düşünceler ve projeler üzerinde daha fazla duralım. İç sesimizi dinleyerek kendimizi geliştirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu yeniay altında yabancılarla yapacağımız görüşmeler bize farklı kapılar açabilir. Belki bu ani değişiklikler ilk aşamada huzursuz edici olsa da, göstereceğimiz esneklik sayesinde olaylara daha farklı bir gözle bakmaya başlayabiliriz.

Yeniay haritasında Terazi burcunun yükseldiğini görüyoruz. Bu dönemde karşılıklı konular, denge ve diplomasi gerektiren konular daha fazla hassasiyet kazanmakta. Aşkta ve ortaklı konularda yoğunluk, hassasiyet ve kimi zaman dengemizi zorlayabilecek durumlarla karşılaşabiliriz.

Yükselen burcunuza yeniay nelere işaret ediyor?

Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde yeni ya da yabancı kişilerden gelen fikirlere, bilgilere daha çok dikkat etmelisiniz. İşiniz, sorumluluğunuzla ilgili bir alanda değişiklikler gündeme gelebilir. Bu dönemde karşılıklı konular, denge gerektiren alanlarda hassasiyetler var. Boğa ise bugünlerde ortaklı işlerde, finansal konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı uğraştırıcı durumlar ya da borçlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıca yaratıcı olduğunuz bir uğraşa odaklanabilirsiniz. İkizler ise bu dönemde evlilik, iş ortaklıkları sizi daha fazla meşgul edebilir. Bu konularda yeni bir karar verebilirsiniz. Ancak finansal alanda, borç, alacak ya da miras gibi bir konuda şartlar değişiyor da olabilir. Yengeç ise bu dönemde çalışma ortamınızda daha esnek ve hareketli olmak durumundasınız. Çalışma koşullarınız çok istikrarlı olmayabilir. Sizi fazladan uğraştıran konularla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca evde ya da ailenize yönelik bir konuda gündeme gelebilir. Aslan ise bu dönemde aşk hayatında ya da sevdiklerinizle ilgili konularda daha yapıcı olmaya çalışın. Zevkler ve keyifler söz konusu olduğunda dengesizlik ya da israf söz konusu olabilir. Bugünlerde arkadaşlıklar ve gruplar da sizi oldukça hareketlendirebilir. Başak ise bu dönemde ev ve ailenizi ilgilendiren konularda daha esnek olmaya çalışmalısınız. Anne, babanızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda eksik kalan bir projeyi yeniden ele almaya başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde görüşmeler, ziyaretler ve ortaklı işler hız kazanabilir. Bu dönemde şahsi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca evde de değişikliklere gitmek, ev içinde meşgul olmak söz konusu olabilir. Akrep ise bugünlerde harcamalarınızı daha iyi yönetmeye dikkat etmelisiniz. Eşinizin ya da ortağınızın durumu nedeni ile bazı seçimler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kimi zaman kontrolünüzde olmayan gelişmeler de gündeme gelebilir. Yay ise bugünlerde gelecek yönünde yeni düşünceler ve istekler dikkat çekmeye başlıyor. Kişisel alanda oldukça girişken ve cesur davranabilirsiniz. Bu dönemde gruplar, arkadaşlıklar da sizi canlandırabilir. Parasal konularda ise aceleci davranmamalısınız. Oğlak ise bu dönemde bazı değişikliklere gitmek faydalı olacak. Bakış açınızı güncellemeye bakın. Sevdiğiniz kişi ile ilgili konular sizi meşgul edebilir. Mesleki konular da yeni sorumluluklar getirmekte. Saka ise bu dönemde gruplar, eğitsel uğraşlar ve arkadaşlıklar açısından daha çok şey yapabileceğinizi görebilirsiniz. Gruplar içinde esnek kalmaya bakın. Bu arada iletişim, eğitim ya da görüşmelerle ilgili konularda acele ile karar vermemelisiniz. Balık ise bugünlerde mesleki alanda, sosyal konularda daha fazla dikkat çekmek mümkün. Bu enerjinizi görüşmeler ya da tasarım içeren konularda kullanabilirsiniz. Ayrıca işle ilgili gruplar içinde de değişiklikler gündeme gelebilir