Balık burcunda yeniayın işaretleri

Yeniay çift durumları ve toplumsal konuları öne çıkarıyor.

Sevgili okurlar, 10 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay haritasında değişken burçlar ön planda gözüküyor. Yeniay haritasında İkizler burcu yükselmekte, haritanın tepe noktası da Balık’ta. Durum böyle olunca çevremizde aynı anda pek çok değişkenin ve kaygan koşulların gündemde olduğunu söyleyebiliriz. Böyle zamanlarda kalıcı kararlar vermek yerine, olan biteni anlamaya çalışmak ve gözlemek daha faydalı olacak. Diğer yandan bu yeniay yaratıcı konulara, hayal gücümüze dayalı konulara yöneltebilir. Ancak yine de koşulların dengesiz ve tutarsız olabileceği günlerdeyiz.

Haberin Devamı

Bu dönemde iletişim ağırlıklı konular, bilgiler, haberler ve merak uyandıran gelişmeler dikkat çekiyor. Aynı zamanda hizmet, organizasyon, düzen ve sağlıkla ilgili gelişmeler gündemimize sosyal bir hareketlilik ve yenilenme getirmekte. Sosyal alanda, gruplar içinde yeni fikirler ve cesur düşünceler dikkat çekiyor. Diğer yandan koruma ve korunma duygusu, hassasiyetler içindeyiz. 25 Mart’taki Ay tutulmasına kadar, seçimlerin de yaklaştığı düşünülürse, bu atmosfer içinde netlik ve istikrarın olmadığı görülüyor. Çoğu zaman dağınıklık, bilgi kirliliği ve tartışma çıkaran konulardan endişe duyabiliriz.

Balık burcundaki yeniay hayallere, söylentilere ve gerçekçi olmayan, kafa karıştırıcı koşullara zemin hazırlıyor. Böyle bir dönemde, gerçeklerle sanılar arasındaki çizgiyi çok dikkatli şekilde belirlemeye çalışalım. Yeniayın üzerine düşen Satürn/Neptün orta noktası fedakarlık ve acı çekme gösteren durumlara, sosyal ihtiyaçlara, azınlıkta kalan gruplara özellikle vurgu yapmakta.

Yeniay sizi nasıl etkiliyor?

25 Mart’a kadar olan dönemde, eğer yükselen burcunuz Koç ise tam olarak göremediğiniz ve sizi mecbur kılan konular, beklemede olan durumlar dikkat çekebilir. Kabullenme gereği olabilir. Yakın çevreniz, görüşmeler ve iletişim ise sizi oldukça hareketli kılabilir. Eğer Boğa ise bu dönemde arkadaşlıklara, sosyal konulara ve gelecek beklentilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Gruplardan destekler ve ilham alabilirsiniz. Harcamalarda ve kazançlarda ise değişkenlik söz konusu. Eğer İkizler ise bu dönemde iş hayatınıza, sorumluluklara ve işle ilgili yeni başlangıçlara vurgu var. Bu konularda istikrar zor olabilir ancak kişisel alanda yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bazı adımlar atabileceksiniz. Eğer Yengeç ise uzaklarla, yabancılarla, eğitimle ilgili gelişmeler size yeni ufuklar kazandırabilir. Bu konularda geniş düşünebilirsiniz. Ancak bu dönemde kafa karıştırıcı çift durumlar ya da gizli kalan şeyler gündeminize gelebilir. Eğer Aslan ise bu dönemde psikolojik açıdan sizi hassas kılan durumlar, bazı endişeler ya da korkular tetiklenebilir. Ortaklı parasal işlere, finansal konulara özenli yaklaşmak gereği var. Gruplar ve sosyal konular içinde hareket getiren koşullar bulabilirsiniz. Eğer Başak ise bu dönemde ilişkilerden, evlilikten kaynaklanan önemli sonuçlar ve muhasebeler söz konusu. Karşılıklı konularda belirsizlik olabilir. İşinizi, görev ve sorumlulukları ilgilendiren yeni adımlar içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise çalışma ortamına ait fedakarlıklar, hizmet, düzen ve sağlık konularına daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Enerjinizi çalan koşullara dikkat edin. Yine de bu dönemde uzaklar, yolculuklar ya da eğitim içeren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer Akrep ise bu dönemde yaratıcı uğraşlara, sevdiklerinize ya da size keyif veren konulara zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi gösterme çabanız var. Ancak kafaca çift durumlar ve bazı endişeler de dikkat çekmekte. Eğer Yay ise bu dönemde evinize, anne-babanıza ya da yerleşime yönelik konular daha fazla gündeme gelebilir. Eve yönelik fedakarlıklar mümkün. Karşılıklı konularda ve ilişkilerinizde daha yapıcı olmaya çalışmalısınız.

Haberin Devamı

Eğer Oğlak ise kafaca meşgul olduğunuz konular, yakın çevrede görüşmeler, kardeşlerle ilgili konular hassasiyet taşıyabilir. Hayal gücünüzü olumlu yönde kullanmaya çalışın. Bazı uğraştırıcı durumlar, hizmet ya da sağlık konuları da dikkat çekebilir. Eğer Saka ise bugünlerde maddi kaynaklarınızı, birikimlerinizi daha dikkatli ve gerçekçi ele almalısınız. İşte sorumluluklar öne çıkıyor. Yine de bu dönemde yaratıcı konulara, keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Eğer Balık ise kişisel açıdan yeni adımlara ve doğrudan kendinizle ilgili uğraşlara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar var. Bu dönemde evinizi, ailenizi ilgilendiren değişikliklerle de ilgilenebilirsiniz.