Başak’ta dolunay hangi konulara dikkat çekiyor?

Dolunay özellikle karşılıklı konulara ve detaylara önem gerektiriyor.

Sevgili okurlar, bugün Başak burcunda gerçekleşen dolunay içinde ilişkilerin, haberleşmenin ve detayların gündeme geldiği konulara dikkat çekiyor. Dolunaylar önemli farkındalık ve muhasebe zamanlarıdır. Bugünlerde yaptığımız işlere, görüşmelere ve özellikle iletişim, haberleşme gerektiren konulara daha dikkatli yaklaşmamız gerekiyor. Hizmet, düzen ve sağlıkla ilgili gelişmeler bazı kısıtları ya da gerçekçi olma gereğini hatırlatmakta. Bize ulaşan bilgi ve belgelere, uzaklarla ya da yakın çevremizle ilgili koşullara odaklanma ihtiyacı hissedebiliriz. Karşılıklı bir görüşme, ilişkilerde beklentiler, denge gereği var ancak bu konularda hoşnutsuzluklar ya da bizi huzursuz eden, kriz içeren durumlarla karşılaşıyor olabiliriz. Ortaklı bir konu, bir paylaşım konusu meşgul edici, sorumlu kılıcı olabilir.

Haberin Devamı

Bu dönemde kendimize olan güvenimizi tazelemek durumundayız. Olaylara bakış açımız, inançlarımız belki de yabancılarla ilişkiler bu güven duygumuzu yakından etkiliyor olabilir. Bu dönemde akademik uğraşlar, yazılar, medya ve yabancılarla ilişkilerde daha gerçekçi olmaya bakalım. Dolunay haritasında Yengeç burcunun yükselmesi yakın çevremizdekilere daha hassas ve koruyucu, kollayıcı bakabileceğimizi ancak bir yandan da endişelerimizi, zihnimizde birikmiş olan detayları ve gerginlikleri daha planlı yönetmemizi, gereksiz detaylardan da kurtulmamız gerektiğini anlatıyor. Pratik olmak, düşüncelerimizi toparlamak ve elimizdeki bilgileri daha iyi ve etkin kullanmak durumundayız.

Yükselen burcunuza göre bu dönemde neler var?

Bu hafta gündeme gelen koşullar 10 Mart’a kadar devam edebilir. Eğer yükselen burcunuz Koç ise iş hayatınıza, çalışma koşullarınıza yönelik sonuçlar, sağlık ve hizmet konuları daha sık gündeme geliyor. Aynı zamanda ailenizi, kardeşleri ya da yakın çevrenizi ilgilendiren değişikliklerle de yakında ilgilenebilirsiniz. Eğer Boğa ise yaratıcılığınızı ortaya koymak ve kendinize güven duymak, sevdiklerinizle ilgili konulara odaklanmak önemli olabilir. Özel yaşam ve arkadaşlar arasındaki dengeyi gözden geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim ve görüşmeler de dikkat çekiyor. İkizler ise bu dönemde evinizle, aileniz ya da yerleşimle ilgili bir konuya zaman ayırabilirsiniz. Ev ve iş arasındaki dengeyi ve sorumlulukları ihmal etmeyeceksiniz. Gelirler ve harcamalar gündeme geliyor. Yengeç ise bu dönemde kafaca meşgul olduğunuz konular, yakın çevrenizde değişiklikler ve işle ilgili hareketlilik dikkat çekmekte. Yabancılarla ilgili sorumluluklar var ve bu dönemde şahsi adımlar atmak zor olmayacak. Aslan ise bu dönemde para durumunuz, gelir ve harcamalarınız üzerinde bir karar vermek gerekiyor. Ortaklı ve paylaşımlı işler sorumluluk ve bazı kısıtlamalara işaret etmekte. Kimi zaman sizi duygusal açıdan hassas kılan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Başak ise bugünlerde ilişkilerinize ve şahsi konulara daha duyarlı hale gelebilirsiniz. Karşılıklı konularda, evlilikte ve görüşmelerde sizi bağlayan koşullar olabilir. Gelecekle ilgili beklentileriniz dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bugünlerde düzen, sağlık ve iş konularına daha fazla hassasiyet gösterebilirsiniz. Kimi zaman sizi psikolojik açıdan meşgul eden durumlar, bazı kayıplar gündeme gelebilir. Bu dönemde aileniz ve işinize yönelik konulara da eğilmek durumundasınız. Akrep ise bu dönemde içinde bulunduğunuz gruplar, arkadaşlar ve sosyal çevre ile ilgili dikkat çekisi sonuçlar ve muhasebeler yaşayabilir. Uzaklarla, kendi düşüncelerinizi anlatmakla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Yay ise bu dönemde işiniz ve eviniz arasındaki denge sizi daha fazla meşgul edebilir. Anne-babanızın durumu ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konular, miras, borç gibi finansal konular da dikkat çekiyor. Oğlak ise bu dönemde uzaklar ve yakın çevrenizle ilgili görüşmeler bazı sonuçlar ve değerlendirmeler getirmekte. Eğitim, medya ve iletişim konuları vurgulanmakta ancak karşılıklı dengeleri ve ilişkileri daha hassas şekilde ele almanız gerekebilir. Saka ise bu dönemde finansal bir iş, sorumluluk ve ortaklı işler, eşinizin parasal durumu konusunda bazı sonuçlar içinde olabilirsiniz. Para durumunuza dikkat etmelisiniz. İşle ilgili uğraşlar da sizi oldukça meşgul edebilir. Balık ise bu dönemde eşinizi, ortağınızı ya da karşınızdaki kişileri ilgilendiren bazı önemli sonuçlar ve değerlendirme yapma gereği doğmakta. Kişisel sınırlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konular da gündeme gelmekte.

Haberin Devamı