Bize ışık tutan ümitlerimiz

Beklentilerimiz yönünde yeniden düşünmek bize yeni bir yol gösterebilir.

Sevgili okurlar, zaman zaman hepimiz ilham bulmak, bizi heyecanlandıran ve pozitif kılan bir titreşimde olmak isteriz. Ümitlerimiz, beklentilerimiz yönünde zorlukları aşabilir, enerjimizi yükseltebiliriz. Beklentilerimizi gözden geçirmek her zaman geliştirici bir deneyimdir. Kimi zaman hayatımızı yeniden rayına koyabilmek ya da sıkışmış olduğumuz yerden çıkabilmek için gelecekle ilgili düşüncelerimizi etraflı bir şekilde gözden geçirmemiz gerekir. Kuşkusuz olaylara bakış açımız hayatta edindiğimiz tecrübeler ile de paralel gider.

Haberin Devamı

Astrolojik haritamızda 11. ev ümitler, gelecek beklentiler evi olarak geçer, arkadaşlarımız, içinde bulunduğumuz gruplar da bu eve dahildir. Dünya’nın kendi ekseni etrafındaki hareketi düşünüldüğünde Güneş Doğu’dan (yükselen burç) doğar ve öğle saatlerinde gökyüzünün ortasına doğru yükselir. (10. Ev, nonagesimal) 11. Evde Güneş hala yükselmektedir. Bu nedenle bu ev henüz ilerleme ve ümit aşamasındaki koşulları açıklar. Yükselen burcunuza göre 11. Evdeki burcunuza bakarak, gelecek beklentileriniz, ümitleriniz yönünde genel bir fikir edinebilirsiniz. Kuşkusuz bu evdeki gezegenler ya da bu eve açı gönderen gezegenler ve ayrıca bu evin yöneticisinin nerede olduğu da size ayrıca fikir verecektir.

Ümitler, beklentiler ve yeni ilhamlar

Yükselen burcunuz Koç ise gelecek yönünde özgün, özgür ve ilerici, reformist bir ruha sahipsiniz. Sizin için kararlı, istikrarlı ve net bir gelecek hedef yaratmak çok önemlidir. Kararsızlığa düştüğünüz, özgürlüğünüzü yitirdiğinizi düşündüğünüz durumlar içinde beklentilerinizi gözden geçirirsiniz. Yeniden ayağa kalkmakta zorlanmazsınız. Boğa ise gelecek yönünde yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanmanız ve bunu sosyal alanda paylaşmanız önemlidir. Güzellik ve hoşluk yaratan çalışmalar ve aynı zamanda herkese ilham veren istekler içindesiniz. İkizler ise gelecek yönünde cesur, yenilikçi, başarılı bir profil çizmek istiyorsunuz. Bu yönde gruplar içinde liderlik ya da harekete geçirici roller edinebilirsiniz. Her zaman canlı ve yeni kalan ümitleriniz var. Yengeç ise gelecekte uyumlu, huzurlu, keyifli ve konforlu bir yaşam hedefliyorsunuz. Sağlamlık ve istikrar sizin için çok önemli. İstikrarsızlık ve güven kaybı ise endişelerinizi arttırıyor. Aslan ise gelecek yönünde hareketli, çok yönlü ve dışadönük, düşüncelerinizi paylaşmayı sevdiğiniz ortamlar arıyorsunuz. Zekanızı ve yeteneklerinizi ifade ettiğiniz oranda yeni ilhamlar alıyorsunuz. Ümitsiz kaldığınızda içe kapanıyor olabilirsiniz. Başak ise gelecek yönünde duyguların paylaşıldığı, yakınlık ve duygusal güven hissettiğiniz ortamlar içinde olmak istiyorsunuz. Ailevi projeler ve hedefler sizi mutlu kılabilir. Başkaları ile yakın ve empati ilişkisi içinde olmak sizi besliyor ve ümitlendiriyor.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuz Terazi ise gelecek yönünde parlak, dikkat çekici ve sosyal açıdan dışadönük bir profil çizmek istiyorsunuz. İlgi gördüğünüz, yaratıcılığınızın ve gücünüzün önde tutulduğu ortamlarda olmak isteğindesiniz. Güçlü, kendine güvenen, yaratıcı arkadaşlar size ilham veriyor. Akrep ise gelecek yönünde bir işe yaramak, fayda yaratmak ve zekanızı yapıcı ve etkin şekilde kullanmak sizin için önemli bir ihtiyaç. Arkadaşlar ve gruplar içinde araştırmacı, inceleyici ve çalışkan bir tavır içinde olmak istiyorsunuz. Gelecek yönünde daha iyimser olmaya gayret etmelisiniz. Yay ise gelecek yönünde sosyal, paylaşımcı ve dışadönük bir profile sahipsiniz. Herşeyin adil, dengeli ve akılcı olduğu bir ortam yaratma çabası içindesiniz. Sosyal alanda uyum ve hoşluk yaratmak çabası sizi besliyor. Oğlak ise gelecek yönünde güçlü, mücadeleci ve başkalarını da dönüştüren, müdahale eden bir tavır içindesiniz. Zorlukları hedefliyor ve kendinizi yenilemekten ilham alıyorsunuz. Sosyal alanda daha esnek olmaya çalışmalısınız. Saka ise gelecek yönünde yeni şeyler keşfetmek isteyen, hayatı anlamayı ve özgürce hareket etmeyi arzulayan hedefleriniz, istekleriniz var. Yeni insanlar, yabancı kültürler size ilham veriyor. Geniş düşünen arkadaşlıklar arıyorsunuz. Sınırlarınızı aşma çabasındasınız. Balık ise gelecek yönünde size daha net ve güven duyabileceğiniz sınırlar, düzen ve bir sistem yaratma çabasında olabilirsiniz. Hassasiyetinizi toparlayacak, gerçekçi ve ayakları yere basan arkadaşlara ihtiyacınız var. Sosyal konularda görev bilinciniz ağır basıyor.

Haberin Devamı

Sizler de 11. evinizdeki (tüm burç olarak) burcun özelliklerini incelerseniz, gelecek yönünde beklentilerinizi toparlamak yönünde yeni fikirler edinebilirsiniz.