İkizler'de dolunay: Farkındalık zamanı

Dolunay sert ve gergin bir atmosfer yaratıyor.

Sevgili okurlar, 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay hayata bakış açımıza önemli sorgulamalar, fikirler ve inançlarımız açısından testler getiriyor. Dolunaylarda dikkat çekici sonuçlarla, muhasebeler ile karşılaşırız. İkizler burcundaki dolunay düşüncelerimize, olaylara bakış açımıza dikkat çekiyor. Dolunayın hem Mars hem de Satürn ile olan zorlayıcı açıları bu dönemde zorlukların, bazı güçlüklerin de söz konusu olabileceğini açıklamakta. Dolunay ülkemizin de 12. evinde gerçekleşmekte. Böyle zamanlarda gizli ya da elde olmayan nedenler şanssızlıklara da işaret edebilir. Diğer yandan içinde ideolojilerin, inançların olduğu konularda tartışmalar, sertlikler ve gerginlikler de gündeme gelebilir. Ankara’ya göre dolunay haritasında Mars’ın tepe noktası ile birleşiyor olması uluslararası konulara, içinde ideolojilerin, hukukun ya da dinin olduğu durumlara gerginlikler, çatışmalar getirebilir.

Haberin Devamı

Bu dönemde, önümüzdeki iki hafta içinde iletişim, görüşmeler, ulaşım ya da hareket içeren konularda bazı engellerle, şanssızlıklara karşılaşabiliriz. Anlaşılmak ve kendimizi anlatmak yönünde değişik sorunlarla, gecikmelerle karşılaşabiliriz. İnanç ve görüşlerimizde de sakin kalmaya çalışalım. Fikirlerimiz ya da inançlarımızla ilgili konularda sertleşebilir ve bu nedenle iletişim problemleri yaşayabiliriz. Sertlikler, blokajlar ya da çift durumlar, tartışmalar söz konusu olabilir. Böyle zamanlarda fiziksel açıdan da gerginlikler ortaya çıkabileceği için kazalara ya da fiziksel hasar meydana getirebilecek durumlara karşı daha uyanık ve önlemci olmamız iyi olabilir.

Bu dönemde nelere dikkat etmelisiniz?

Önümüzdeki iki hafta boyunca eğer yükselen burcunuz Koç ise yakın çevrenizdekilerle, kardeşlerle ya da görüşmeler ve yazışmalarla ilgili konularda, genel olarak tasarım aşamasındaki düşüncelerinizle ilgili konularda tartışmalar, fikir ayrılıkları, kopmalar gündeme gelebilir. Uzaklarla, yabancılarla ilgili konularda daha sakin düşünmeye bakın. Zihnen yüklü ve gergin olabilirsiniz. Boğa ise bu dönemde para durumunuz, harcamalarınız ve kaynaklarınızla ilgili konularda daha önlemci olmaya bakın. Kimi zaman ortaklı bir konu, borç, vergi yükü gibi koşullar ya da harcamalar, masraflar maddi durumunuzu zorlayabilir. Finansal açıdan daha uyanık olmalısınız. İkizler ise bu dönemde ilişkiler, karşılıklı konular ve sizin vereceğiniz tepkiler önemli sonuçlar doğurabilir. Üstünüzde önemli yükler ya da kısıtlamalar gündeme gelebilir. Eşinizle ya da ortağınızla olası çatışmaları ya da fikir ayrılıklarını daha dikkatli yönetmelisiniz. Yengeç ise bu dönemde sağlığınıza, çalışma ortamınızı ilgilendiren konulara, düzeninize daha fazla özen göstermelisiniz. Kimi zaman başkalarına hizmet ya da size hizmet edenlerle ilgili konuları da çözmek, düzeltmek gereği doğabilir. Daha iyi organize olmaya bakmalı, zihinsel gerginliklerden uzak durmalısınız. Aslan ise bugünlerde gruplar, arkadaşlıklar içinde daha sakin kalmaya bakın. Grup çalışmaları içinde bazı sonuçlar, değerlendirmeler yapmak gerekebilir. Ayrıca aşk hayatınızı, sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da yakından ilgilenebilirsiniz. Spekülatif harcamalara özen göstermelisiniz. Başak ise bu dönemde iş hayatınızı, üstlerinizle ilgili konuları ve sorumlulukları daha bilinçli yönetmek gerekiyor. İşinizle, unvanınızla ilgili bir konuda bir engeli ya da sorunu aşmak için çaba harcayabilirsiniz. Ortaklıklar da yük getirmekte.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde uzaklarla ilgili gelişmeler, yolculuklar sizi daha fazla meşgul edebilir. Konuşmalarınızda, kardeşlerle ilgili konularda ve genel olarak düşüncelerinizde daha sakin kalmaya bakın. Çalışma ortamınızı ilgilendiren yükler, sorumluluklar oldukça meşgul edebilir. Akrep ise bugünlerde finansal işlere, ortaklı konulara daha dengeli yaklaşmalısınız. Masraflar, harcamalar yüzünden bütçenizi zorlayabilirsiniz. Bu dönemde gereksiz harcamalara özellikle dikkat edin. Ortaklı bir işte, eşinizin maddi durumunda önemli sonuçlar gündeme geliyor. Yay ise eşinizle ilgili konularda, ortaklıklarda bir muhasebe, değerlendirme yapma gereği doğabilir. Bu dönemde sizi bağlayan işler, eve ait sorumluluklar da dikkat çekmekte. Girişimlerinizde, niyetlerinizde daha dengeli olmalısınız. Oğlak ise bu dönemde iş ortamınızda, sağlık ya da hizmet alanında önemli sonuçlar ve çözümlenmesi gereken bazı stresli koşullarla karşılaşabilirsiniz. Riskli durumlara, olası kazalara ya da engellere karşı daha uyanık olmaya bakın. Saka ise bu dönemde aşk hayatınıza, sevdiklerinizle ilgili konulara ya da çocuklarınızı ilgilendiren olaylara daha fazla odaklanabilirsiniz. Harcamalara dikkat etmek gerekiyor. Gruplar ve arkadaşlar arasında tartışma, gerginlik çıkarabilecek koşullara dikkat edin. Balık ise bu dönemde gerek evde, ailede gerekse işe yönelik konularda önemli kararlar, değerlendirmeler söz konusu olabilir. İşte oldukça mücadeleci olabilirsiniz. Kişisel sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz.

Haberin Devamı