Oğlak’ta yeniay gerçekleşiyor

Son derece dinamik ve kararlı olabileceğimiz günlerdeyiz.

Sevgili okurlar, savaş ve mücadele gezegeni Mars’ın Oğlak burcuna ilerlemesinden sonra şimdi 11 Ocak’ta Oğlak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bu dönemde toprak elementinde önemli bir vurgu var. Uygulamaya geçmek, yönetmek ve sorumluluk almak yönünde daha kararlı adımlar atabiliriz. Yılın ilk günlerinde ciddi uğraşlar, belirli kurallar ve bizi daha disiplinli olmaya çağıran koşullar var. Ocak ayının ilk yarısında işe yönelik adımlar, detaylar ve organize olmak açısından yapılacak çok şey ile karşılaşabiliriz. Mars bu burçta yüceldiği için zor görevler, dayanıklılık ve çaba gerektiren işlerde daha fazla şey yapabiliriz.

Haberin Devamı

Bu yeniay ile birlikte yıla daha farklı, yenileyici ve yaratıcı açıdan dinamik isteklerle girebiliriz. Mars’ın da bu dönemde deklinasyon sınırlarını aşmış olması son derece ani, başkaldıran ve iddialı istekleri ortaya koyuyor. Yılın ilk ayında enerjimizi yüksek hem daha bireysel, girişimci ve hırslı şekilde ortaya koyabiliriz. Özellikle bu yeniay gerçekleşen en son tutulma ile aktif bir açıda olduğu için son derece kritik kararlar, önemli dönemeçler ve tercihler içinde olacağız. Ekim ayında Güneş tutulması sırasında gündemimize gelen değişiklerin getirdiği sonuçları daha iyi görebilir ve şimdi daha çok şey yapmak isteyebiliriz.

Yeniay haritasında İkizler burcu yükseliyor ve Venüs de karşısında Yay burcunda yer alıyor. Bu dönemde görüşmeler, iletişim, hareket ve esneklik içeren çevresel koşullar var. Çevremizde daha fazla görüşme, diyalog ama aynı zamanda karşıtlık içeren durumlar, belirsizlikler ve yön değişiklikleri görebiliriz. Kriz içeren, hemen çözüm gerektiren bir soruna hızlı bir çözüm bulmak durumunda gibiyiz.

Yükselen burcunuza göre yeniay nelere işaret ediyor?

Bu dönemde işle ilgili konular, ciddi adımlar ve daha fazla enerji söz konusu. Fiziksel açıdan riskli konulara daha özenli yaklaşalım. Eğer yükselen burcunuz Koç ise mesleki alanda daha fazla mücadele, girişim ve cesaret dikkat çekiyor. Planlı olmaya bakın. Yakın çevrenizde de çok hareket ve değişiklik olabilir. Eğer Boğa ise bu dönemde uzaklarla ilgili işler, yabancılar ya da eğitim ile ilgili çabalar daha fazla dikkat çekebilir. Daha fazla tanınabilirsiniz. Para durumunuz hakkında da çok şey yapabilirsiniz. Eğer İkizler ise bugünlerde işle ilgili önemli sorumluluklar ve bağlayıcı nedenler dikkat çekiyor. Özellikle borç ve alacaklar konusunda ya da miras gibi ortaklı bir para durumu içinde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bu dönemde ilişkilerinizi daha iyi yönetebilirsiniz. Eğer Yengeç ise bu dönemde önemli kararlar, ilişkilerden kaynaklanan dersler ve işte kriz çıkaran durumlar söz konusu. Karşıtlıkları ve ortaklıkları daha ciddi şekilde değerlendireceksiniz. Bazı şanssızlıklar gündeme gelebilir. İlişkilerinizi daha iyi yönetmelisiniz. Eğer Aslan ise bu dönemde çalışma ortamınızda hareketli ve yenileyici bir atmosfer olabilir. Sağlık, düzen ve hizmet konularına daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Kendinize özen göstermelisiniz. Gruplar içinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Eğer Başak ise bugünlerde kendinizi göstermek yönünde daha fazla hırs, çapa ve istek ortaya koyabilirsiniz. Bu dönemde aşkta arzular öne çıkmakta. Aynı zamanda iş hayatında da kendinizi aktif şekilde gösterebileceğiniz günlerdesiniz.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde evde ve ailede değişiklikler, geçmişten kaynaklanan durumlar öne çıkıyor. Toprak, gayrimenkul gibi konular daha fazla öne çıkabilir. Aynı zamanda eğitsel konular ve uzaklarla ilgili işlerle de ilgilenebilirsiniz. Eğer Akrep ise bugünlerde görüşmeler, imza ve anlaşma gerektiren konular öne çıkabilir. Kardeşlerle ilgili konular ya da düşüncelerinizi meşgul eden bazı kısıtlamalar var. Bu dönemde endişelerinizi ve klasik çıkaran durumları daha iyi yönetmek durumundasınız. Eğer Yay ise birikimleriniz konusunda daha ciddi düşünmek ve yeni kazanç yolları için çaba göstermek durumundasınız. Harcamalarınızda ani artışlar gündeme gelebilir. Bazı karşıt durumları da doğru yönetmek durumundasınız. Eğer Oğlak ise bu günlerde önemli başlangıçlar, girişimler ve istekler öne çıkıyor. Kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Ancak işle ilgili konuları ya da sağlık açısından önemli olabilecek koşulları da ihmal etmemelisiniz. Eğer Saka ise bu dönemde sizi kısıtlayan ve ruhsal açıdan test eden koşullar söz konusu olabilir. Şanssız değilsiniz ancak bazı beklemeler ya da netleşmemiş durumlar söz konusu olabilir. Uzaklarla ya da eğitimle ilgili konulara da zaman ayırabilirsiniz. Eğer Balık ise bugünlerde işle ilgili önemli kararlar ve değişiklikler gündeme geliyor. Gruplar içinde daha etkin ve çalışkan bir tavır içinde olabilirsiniz. Yeni hedefler söz konusu. Eve yönelik değişiklikler de gündeme geliyor

Haberin Devamı