Tutulmalar yaklaşıyor

8 Nisan’daki Güneş tutulması cesur adımları ve yenilikleri destekliyor.

Sevgili okurlar, bildiğiniz gibi bu dönemde tutulmalar Koç-Terazi burçları ekseninde gerçekleşmekte zira Ay düğümleri de bu burçlarda yer almakta. Ay düğümleri Güneş, Ay ve Dünya’nın yörüngelerinin kesiştiği noktalardır ve bu nedenle hayatın akışı yönünde bize önemli bilgiler verirler. Koç burcundaki kuzey Ay düğümü bu dönemde cesaret göstermenin, yeni adımlar atmanın daha uygun bir yaklaşım olacağını gösterirken, Terazi burcundaki güney Ay düğümü ise ilişkilerde, karşılıklı konularda problemlerin, hoşnutsuzlukların yaşandığını, bu ilişkilerin değişmesi, gözden geçirilmesi gerektiğini anlatmakta.

Haberin Devamı

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması cesaret sahibi olanlarımız açısından son derece hareketli ve yenileyici koşullar getirmekte. Bu dönemde yeni başlangıçlar ve yeni buluşlar peşinde olabiliriz. Bu tutulma ile ilgili önemli notları aşağıda bulabilirsiniz. Koç burcu liderlik etmek, öne çıkmak ve hayatta kalmakla yakından ilişkilidir. Önümüzdeki altı aylık dönemde, Ekim ayına kadar pek çok değişiklik ve özellikle bizi tek başına hareket etmeye yönelten, cesaretlendiren durumlarla karşılaşacağız. Tutulmanın tam bir tutulması oldukça güçlü ve yoğun bir motivasyon sağlayacak.

Güneş tutulması haritasında Akrep burcunun yükseldiğini görmekteyiz. Akrep de Koç gibi Mars yönetimindedir ve tutulma haritasında Mars, Satürn ile birlikte Balık burcunda yer almakta. Bu durum bazı sıkışıklıklara, engellere ve kısıtlanmalara da işaret etmekte. Duygusal nedenler, kurban olma durumu ve özellikle inançlarla ilgili gelişmeler yüzünden kendimizi yenileyici bir mücadele içinde bulacağız. Akrep burcunun ifade ettiği yenileyici bir kararlılığa ve dönüşüme ihtiyacımız var. Genel olarak bu dönemde bizi yaralayan ya da uğraştıran ve yeni bir düzene sokmaya neden olan pek çok değişiklik yaşayabilirsiniz.

Güneş tutulması sizi nasıl etkiliyor?

Tutulmanın etkileri Ekim ayına kadar sürerken, özellikle Temmuz ayının ilk günlerinde daha fazla yoğunlaşabilir. Bu etkiler yükselen burcunuza göre de şekillenecektir. Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu süreçte yeni girişimler, istekler ve şahsi başlangıçlar önem kazanmakta. Enerjinizi bir noktada toparlayabilirsiniz. Ortaklı işler, finansal konular ve şahsi yenilenme gerektiren çabalarınız öne çıkacak. Boğa ise bu dönemde önünüzü tam olarak göremediğiniz alanlara ani adımlar atabilirsiniz. Belirsizlikleri iyi yönetmek durumundasınız. Evlilik, ilişkiler ve kimi zaman muhalefet çıkaran durumlar bağlayıcı olabilir. İkizler ise bu dönemde sosyal alanda, arkadaşlıklar içinde daha fazla cesaret, yenilik ve gelecekle ilgili projelere katılım isteği öne çıkıyor. Gruplar, takım çalışmaları içinde daha aktif olabilirsiniz. Diğer yandan çalışma ortamınız, hizmet ve sağlık konularına da özen göstermeniz gerekebilir. Yengeç ise bu dönemde işinizde, kariyerinizde ve sosyal statünüzde hızlı adımlar, başlangıçlar dikkat çekiyor. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceksiniz. Enerjinizi yaratıcı alanlara, kendi sahnenize ve aynı zamanda sevdiklerinize ve çocuklarla ilgili konulara daha çok yöneltebilirsiniz. Aslan ise bu dönemde fikirlerinizi yaymak, medya ile ilgili konulara katılmak, yabancılarla ilgili konulara yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Sizi harekete geçiren yeni fikirler ve inançlar içindesiniz. Bu arada evde, ailede ve yerleşimle ilgili konularda da sizi meşgul eden koşullar dikkat çekebilir. Başak ise bu dönemde önemli riskler alarak dikkat çekici bir dönüşüm içine girebilirsiniz. Riskli işler, korkular, endişeler dikkat çekebilir. Miras gibi ortaklı finansal konular da gündeme gelebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili uğraşlar, zihinsel açıdan yoğunluklar var.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu süreçte evlilik, karşılıklı konular, ortaklıklar ve mahkemeli durumlar dikkat çekebilir. İlişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Aynı zamanda maddi konularda, ortaklı kazançlar yönünde daha fazla çaba içerisinde olabilirsiniz. Akrep ise bu dönemde çalışma ortamınızda değişiklikler, hizmet, düzen ve sağlığınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba dikkat çekmekte. Bu konularda tek başına hareket etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Yay ise bu dönemde aşk hayatında, yaratıcı alanda daha cesur ve yenilikçi olabilirsiniz. Kendinizi göstermek ve risk almak konusunda daha isteklisiniz. Ancak gizli kalan durumlar ya da tam olarak bilemediğiniz koşullar sizi huzursuz da edebilir. Oğlak ise bu süreçte evde, ailevi konularda, anne-babanızı ilgilendirebilecek alanlarda önemli değişiklikler, başlangıçlar dikkat çekmekte. Evinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda gruplar, gelecekle ilgili yeni planlar da önem kazanıyor. Saka ise bu dönemde yakın çevrenizde, iletişim alanında, eğitimde daha yeni fikirler ve hareketlilik öne çıkıyor. Özellikle kariyerinizde, sorumluluk alanında yeni koşullar içinde olabilirsiniz. Balık ise bu dönemde para kazanma konusunda yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinize daha çok güvenmelisiniz. Bu süreçte uzaklarla, yabancılarla ilgili gelişmeler de sizi daha çok ilgilendirebilir.

Haberin Devamı