Stil Rosie'den Sevgililer Günü hediyeleri

Rosie'den Sevgililer Günü hediyeleri

02.02.2016 - 15:41 | Son Güncellenme:

Top model ve Hollywood yıldızı Rosie Huntington-Whiteley’nin, Marks & Spencer için hazırladığı Rosie for Autograph koleksiyonu bu Sevgililer Günü’nde baş döndürecek.

Rosieden Sevgililer Günü hediyeleri

Marks &Spencer’ın Rosie Huntington-Whiteley iş birliğinde hazırlanan Rosie for Autograph koleksiyonu birbirinden cazip ve baştan çıkarıcı parçalardan oluşuyor.

Haberin Devamı

Seksepalitesini öne çıkarmak isteyenler için tasarlanansaten iç giyim koleksiyonuna pembe, gri ve mavi tonlarında renkler hakim. Seksi dantel detayların öne çıktığı özel koleksiyonda bordo, lacivert, mor, siyah renk alternatifli iddialı takımlar da mevcut.Vintage detayların dantel ve ipekle buluştuğu takım koleksiyonun en göz alıcı ve sofistike parçalarından biri.Ayrıca Fransız danteli detayı, vintage etkili, pembe ipek takım Sevgililer Günü için mükemmel bir seçenek.

Soft renklerin geçiş yaptığı, satenin duyguları harekete geçireceği Rosie for Autograph koleksiyonunda yer alançiçek desenli sabahlıklar, en feminen parçaların başında.

Bu özel günde fit görünmek isteyenler için ise Activewear koleksiyonuyla vücut şekillendirici, eğlenceli baskıların bulunduğu taytlar sunan Marks&Spencer, aşkını tazelemek isteyen kadınlara tasarım zevki yaşatıyor.

Yazarlar