Sağlıklı Beslenme Sağlıklı yaşamın sırrı: ORGANİK BESLENME!

Sağlıklı yaşamın sırrı: ORGANİK BESLENME!

06.09.2010 - 14:20 | Son Güncellenme:

“Organik Beslenme” ile uzun yaşamanın sırrı nedir diye merak ediyorsanız eğer işte cevabı;

Sağlıklı yaşamın sırrı: ORGANİK BESLENME

Günmüzde, sağlıklı ve uzun yaşamanın formülünü araştıran uzmanlar, bu yolun “organik beslenmeden” geçtiğinin ısrarla altını çiziyorlar.

Peki organik gıda nedir? Organik gıda; organik üretim yöntemleri kullanılarak yapılan gıdalara deniyor. Normalde yediğimiz gıdalardan farklı olarak üretilen bu besinlerin diğer bir özelliği de insan ve doğa sağlığına zarar vermeden üretiliyor olması. Sertifikalı olarak piyasaya sunulan bu gıdalar, kanseri tamamiyle önleyip, çok daha kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Kansere çare!


Organik gıdaların vücuda faydaları saymakla bitmiyor. İlaç veya herhangi bir katkı maddesi içermediği için temiz bir beslenme şekliyle karşımıza çıkan organik beslenmenin özellikle hamileler ve çocuklarda mutlaka uygulanması gerekiyor. Antidoksanlardan oluşan bir hastalık olan kanseri önlemek ise organik gıda tüketimi alışkanlığı ile mümkün.

Mutlu bir cilt, temiz bir yaşam!

Organik, sadece sofralarımızda kullandığımız besinlerde yok. Kişisel bakım ürünlerinde, zayıflamaya yardımcı besin takviyelerinde ve daha pek çok amaç için organik gıdalardan ve bitkilerden oluşan ilaçlar kullanılabiliyor. Saç boyaları, yüz maskeleri, sabunlar, şampuanlar, bebek kremleri hem cildinize iyi bakacak, hem de güzelliğinize güzellik katacak!

Haberin Devamı

Organik cilt bakım önerileri için tıklayın!

Bitkisel yöntemlerle zayıflamak daha kolay!
Zayıflamak mı istiyorsunuz? Zayıflamanızı daha da hızlandırmak mı istiyorsunuz? O halde istikamet organik ürünler! Tabii ki zayıflamanın sadece ilaçla olmayacağını bilerek! Genel zayıflama kuralı olan “alımı azaltıp, yakımı arttırmak” zayıflama konusunda her zaman geçerliliğini koruyacak. Ancak organik bu kuralları yerine getirirken zayıflamanızı hızlandıracak. Çünkü bazı bitkiler vücuttan suyu attıracak, bazıları sindiriminizi hızlandıracak, bazısı da yağ yakımını daha kolay hale getirecek.

Organik ve bitkisel beslenmeyi hayatımıza yerleştirerek, hem sağlıklı ve kaliteli bir yaşama ulaşabilir, hem de yaşam süremizi çok uzatabiliriz. Seçim sizin!

Haberin Devamı

Bitkisel zayıflama ürünleri için tıklayın!

Yazarlar