Editörün Seçtikleri Santana'nın korkunç sırrı

Santana'nın korkunç sırrı

22.02.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Santana'nın korkunç sırrı

Santananın korkunç sırrı


Dünya müziğnin en büyük ustalarından gitarist Carlos Santana 40 yıldır sakladığı sırrını açıkladı: Çocukken 2 yıl boyunca taciz edildim...


       Çocukluklarında tacize uğradıklarını itiraf eden dünyaca ünlü isimler kervanına müziğin dev bir ismi de katıldı.
       Daha önce babaları tarafından cinsel tacize uğradıklarını açıklayar dünya çapında bu konunun tartışılmasına yol açan ABD'li ünlü komedi dizileri ve sinema yıldızı Roseanne ile rock müziğin dev imsi Guns'n'Roses grubunun solisti Axel Rose'un ardından, yine müzik dünyasının büyük ustası Carlos Santana da taciz kurbanı olduğunu itiraf etti.

'Tedavi gördüm'

       Son albümü "Supernatural" ile dünya listelerinde fırtına gibi esen, bu albümdeki 'Smooth' parçası dillerden düşmeyen gitar virtiözü büyük usta Carlos Santana, 11 yaşından itibaren iki yıl boyunca cinsel tacize uğradığını açıkladı.
       Bu yüzden bir klinikte uzun süre tedavi gördüğünü de belirten Santana, 40 yıl boyunca sakladığı bu korkunç sırrını bir televizyon programında itiraf eden büyük usta, kendisini kimin taciz ettiğini ise söylemedi. Santana, yaşadığı bu tecrübenin hayatı boyunca kendisini en çok rahatsız eden olaylar listesinin başında geldiğini de sözlerine ekledi.
       Meksika'nın Autlan kentinde 1947'de doğan Santana, yarın dağıtılacak Grammy ödüllerinde 10 dalda 11 kez aday gösterildi.

Yazarlar