Püf Noktası Sararmış yastık lekelerine elveda dedirten yöntem! Tek malzeme bembeyaz yapıyor

Sararmış yastık lekelerine elveda dedirten yöntem! Tek malzeme bembeyaz yapıyor

26.01.2024 - 16:37 | Son Güncellenme:

Sürekli kullandığımız yastıklarda ter, yağ, losyonlar veya saçlarımızın kirli olması nedeniyle sararmalar olabilir. Bu gibi durumlarda imdadınıza bulaşık parlatıcısı koşuyor.

Sararmış yastık lekelerine elveda dedirten yöntem Tek malzeme bembeyaz yapıyor

Yastıklarda ortaya çıkan sarı lekeler terleme, vücut yağları, kozmetik ürünler ve diğer dış etkenlerin birleşimi sonucunda oluşabilir. Sadece görsel bir rahatsızlık olmanın ötesinde, bu lekeler bakteri ve alerjenlerin üremesi için uygun bir ortam yaratarak sağlık sorunlarına zemin hazırlayabilir. Sararmış yastık lekelerini ise en güzel bulaşık parlatıcısı çıkarıyor.

Haberin Devamı

BULAŞIK PARLATICISI BEYAZLATIYOR

Sararmış yastıklarınız için sadece bulaşık parlatıcısı kullanmanız yeterli olacaktır. Özellikle terleme sonucu ortaya çıkan sarı lekeler, 2-3 ayda bir yastıklarda belirebilir.

Sararmış yastık lekelerine elveda dedirten yöntem Tek malzeme bembeyaz yapıyor

Yastıklarınızın üzerine bulaşık parlatıcısı dökün ve elyaflarıyla birlikte çamaşır makinesinde yıkayın. Yıkamadan sonra eğer kış mevsimindeyseniz, peteğin yanında kurulamak iyi bir tercih olacaktır. Ardından yastıkları elinizle tek tek açtığınızda, yastıklarınız pamuk gibi yumuşak ve kar beyazı olacaktır.

 

Yazarlar