Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

25 Mart’ta Terazi burcunda, gölgeli bir Ay tutulması gerçekleşecek. 20 Nisan 2023’te başlayan ve Koç-Terazi burçlarında gerçekleşen tutulmaların sonuncusunu 29 Mart 2025’te yaşayacağız. Bu süre içinde yaşanacak tutulmalar ilişkilerdeki dengeleri, adalet konularını, yürütülen iş birliklerini ve bireysel girişimleri gündeme getirecek.

2025 ortasına kadar girişimler, kişisel istekler ve mücadele ön planda olacak. Ben-biz, alma-verme dengesi gibi konulara odaklanacağız.  Hayatımızın oyun kurucusu olmak, bireysel isteklerimizi gerçekleştirebilmek önem kazanacak.

Haberin Devamı

Aynı zamanda kararsızlığı bırakmamız ve isteklerimizi göz ardı etmememiz gereken bir süreçteyiz. İlişkiler içinde kimliğimizi kaybetmememizin önemini hatırlayacağımız olaylarla karşılaşacağız.

25 Mart’taki tutulma Güney Ay Düğümü tarafında yaşanılan bir Ay tutulması. Bir hesabı kapatmaya, bir konuyu sonlandırmaya vurgu var. Özellikle de ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda adil olmadığını düşündüğümüz durumları sonlandırmak isteyeceğiz.

İlişkilerimizde, derinlere ittiğimiz duygularla ilgili olayların aniden ortaya çıkışına şahit olacağız.

İlişki içinde alanımızı koruyabilirsek ve sadece devam etsin diye bir ilişkiyi sürdürmeme cesaretinde olursak, Mart 2025’te attığımız adımların olumlu sonuçlarını alabiliriz.

Sürüncemede kaldığımız alanları netleştirebilmek için uygun bir dönemdeyiz. Özellikle de hava grubu burçları (Terazi-Kova-İkizler) destekleyen açı, kararlılıkla ilerleyenlerin etkin olacağını gösteriyor.

2005 sonu, 2006 başında yaşadığımız olayları hatırlayalım. Gökyüzü o dönemin ana temasını tekrar yaşatacak.

Eylül ayına kadar gündemimiz yine bu konular üzerinden olacak. Haziran sonunda da konuların tekrar hızlanması mümkün.

Eylül ayına kadar bel, böbrek ve boğazla ilgili sorunlarda artış olabilir.

Terazi Ay tutulmasından 20-30 Mart, 21 Haziran-1 Temmuz, 23 Eylül-3 Ekim, 21-31 Aralık arasında doğanlar ve haritalarında 5 derece öncü burçlarda (Terazi, Oğlak, Koç, Yengeç) önemli yerleşimi olanlar daha yoğun etki alacaklar.

Haberin Devamı

Yükselen burçlara göre tutulmanın bizlerin gündemine getireceği konular ise şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkilerle, ortaklıklarla ve davalarla ilgili konular yoğun olarak gündemi oluşturacak. Bu alanlarda maddi anlamda bazı sonlanmalar yaşanabilir. Arkadaşlardan alınacak destek kıymetli olacak. Zor gelse de yaşanacak bazı bitişler ilerisi için yeni fırsatlar getirecek.

YÜKSELEN BOĞA

Çalışma hayatı, günlük rutinler, evcil hayvanlar ve sağlık konuları ön planda olacak. İş hayatında daha etkin olma fırsatı yakalanabilir. Boğaz ve boyun bölgesine dikkat edilmeli. Bu süreçte, sosyal çevreyle yaşanacak rekabet de gündeme gelebilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Çocuklarla ve özel hayatla ilgili dengelerin sorgulandığı bir dönem olacak. Bu alanlarda görmezden gelinen sorunların çözümlenmesi için bir dizi olay gündeme gelebilir. Olaylara daha farklı bakarak çözüm üretebileceksiniz. İş hayatında da tempo artacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ailevi konuların, gayrimenkullerle ve evle ilgili durumların ön planda olacağı bir süreç. Bu alanlardaki sorumluluklarla sosyal hayatı dengede tutmaya gayret edeceksiniz. Finansal olarak olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizle ya da eğitimle ilgili konularla da daha fazla uğraşmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Yakın arkadaşlarla, kardeşlerle olan ilişkilerde üstlenilen sorumlulukları gözden geçireceğiniz bir dönem. İletişim içinde olduğunuz her alanı da sorgulayacaksınız. İkili ilişkilerde şanslı olacaksınız. Maddi konularda ise temkinli davranmak önemli.

YÜKSELEN BAŞAK

Kazançlarınızı ve değerli olma halinizi sorgulayacağınız bir süreçtesiniz. Olaylara bakış şeklinizi değiştirmek, esnek düşünebilmek size iyi gelecek. Çalışma hayatında daha etkin olacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise gereksiz eleştirilerden sakınmaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Sizler için önemli olan bu dönemde özellikle krizli gördüğünüz konuları çözümlemek isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde akışı kendi istediğiniz yöne döndürebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla dengeleri korumada da zorlanacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz alanları ve hep tekrar eden konuları çözümlemek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle de ikili ilişkilerde keskin kararlar alabilirsiniz. Evinizde, ailenizle kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Çalışma hayatınız da hareketlenecek.

YÜKSELEN YAY

Sosyal hayatınızdaki ilişkileri, arkadaşlıklarınızı sorgulayacak, bu alanlarda yeni dengeler oluşturmak isteyeceksiniz. İleri dönük fikirlerinizi hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Evinizle ya da ebeveynlerle ilgili de daha fazla sorumluluk almanız gerekecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Kariyer hayatınızla, üstlendiğiniz sorumluluklarla aile hayatınızın dengesini kurmaya öncelik vereceğiniz bir dönem. İşinizde kazançlarınızı artıracak gelişmelerle karşılaşacaksınız.    Kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızın sorunları gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Eğitim, ticaret ya da uzaklarla ilgili konuların gündemde olacağı bu dönemde bireysel isteklerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ailevi konularda ya da yaşam alanınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekecek. Yatırımlarınızla ilgili her öneriyi ciddiye almamaya dikkat edin.

YÜKSELEN BALIK

Finansal konularda denge kurmaya çalışacağınız bu dönemde özellikle de yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi tekrar değerlendireceksiniz. Spritüel ve psikolojik çalışmalarda güzel sonuçlar alabilirsiniz. Kendinizle ilgili olumsuz düşünmemeye gayret edin.