PembeNar Sevgililer Günü’nde Ayça Varlıer Kemer Golf Resort’ta

Sevgililer Günü’nde Ayça Varlıer Kemer Golf Resort’ta

02.02.2015 - 11:23 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü çiftleri, aşk ve romantizmin günü 14 Şubat’ı unutulmaz kılmak için; Kemer Golf Resort’un düzenlediği Sevgililer Günü Partisi’nde Ayça Varlıer’in seslendireceği romantik parçalarla aşklarını tazeleyecek.

Sevgililer Günü’nde Ayça Varlıer Kemer Golf Resort’ta


Kemer Golf Resort bünyesine yeni kattığı oteliyle, Sevgililer Günü için konaklamalı ve konaklamasız olarak 2 alternatif sunuyor. İster sadece Kemer Golf Resort Bistro’da aşk şarkıları eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebilir, isterseniz de programın devamında Kemer Golf Resort Hotel’de romantik bir gece geçirebilirsiniz.

İstanbul’un seçkin mekanlarında şarkılarını seslendiren, ünlü oyuncu ve şarkıcı Ayça Varlıer; 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sergileyeceği performansla çiftleri romantik bir akşamda buluşturacak.

Kemer Golf Resort’ta o gece her şey sevgililer için düşünüldü. Kemer Golf Resort’un yeni şefi ve aynı zamanda ekranların da tanıdık yüzü olan Ayvaz Akbacak; Sevgililer Günü’ne özel kalpten paylaşılacak bir menü hazırladı.

Başlangıçta gurme tabağı, portakallı roka salata, risotto yatağında deniz tarağı ve kavrulmuş ege otları yatağında dana bonfile; kuzu göbeği mantar sos ile sunuluyor.

Karides mantolu levrek ise menünün diğer bir lezzeti. Levrek; filetonun üzerinde karidesten yapılmış özel harcı ile ıspanak kavurması, tereyağı ve limon sos eşliğinde servis ediliyor. Bu eşsiz yemek şöleni, gönülleri feth edecek bir gül ile sunulacak kalpli pasta ile son buluyor.

Sevgililer Günü’nün geleneksel kutlama mekanları arasında yer alan Kemer Golf Resort, sevgilileriyle romantik bir günün keyfini muhteşem bir atmosferde yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasındaki yerini bu yıl da alacak.

Eşsiz doğası ve doyumsuz atmosferiyle Kemer Golf Resort ayrıcalığını yaşamak, Ayça Varlıer’in Sevgililer Günü’ne özel sergileyeceği muhteşem performansıyla eğlenmek ya da Kemer Golf Resort Hotel’in ilk konukları arasında yerini almak isteyen tüm çiftler, 14 Şubat Cumartesi günü Kemer Golf Resort Bistro’da buluşacak.

Rezervasyon için: 1-10 Şubat 2015 arası, 0 212 239 70 10
Program:
Kemer Golf Resort Bistro Restaurant -20:00
Konaklamasız Sevgililer Günü Etkinliği:
Kişi başı 275 TL
Konaklamalı paket iki kişilik
990TL’ den başlayan fiyatlarla (Sevgililer Günü etkinliği, konaklama ve kahvaltı dahil)

Yazarlar