Editörün Seçtikleri Shiseido'dan 2 özel formüllü ürün

Shiseido'dan 2 özel formüllü ürün

31.10.2017 - 13:54 | Son Güncellenme:

Shiseido'nun özel formüllü ve ödüllü serisi FUTURE SOLUTION LX, 2 yeni ürünüyle raflarda.

Shiseidodan 2 özel formüllü ürün

130 yılı aşkın süre önce cilt bakımı uzmanlığıyla yaratılmış, en gelişmiş ve dünyaca kabul görmüş içerik ve teknolojileri sunan Shiseido FUTURE SOLUTION LX ürünleri kadınlara cilt bakımı konusunda en iyiyi getiriyor. Bu özel formüllü ve ödüllü seri yaşlanma etkilerini azaltırken, temel olarak cilt kalitesini iyileştirmek için cilt yüzeyinin derinliklerinde çalışmak üzere formüle edilmiştir.

Haberin Devamı

Future Solution LX, yeni iki ürünle cildiniz için mucize yaratacak serisiyle yaşlanma belirtilerini en aza indirerek, cildinizi en derin dokudan onarmaya başlıyor.

Total Protective Cream YENİ
Bu lüks dokuyu ve etkilerini cildiniz unutamayacak! Total Protective Cream çok işlevli bir gündüz kremi olarak serdideki yerini alıyor. Benzersiz teknolojisi sayesinde cildinizi gündüz stresin ve dış etkenlerin getirdiği zarara karşı korurken, cildinizin doğal hücresel işlevlerini gün boyunca canlandırır. İnce çizgiler ve kırışıklıklar daha aza indirgenmiş, daha genç, ışıltılı ve pürüzsüz bir cilt için gündüz bakımının vazgeçilmezi bu krem oluyor. Fiyat: 1.350 TL.

Total Regenerative Cream YENİ
Cildinizin canlandırıcı güçlerini yenilemek için özel bir gece kremi. Yeni SkingenecellEnmei teknolojisi cilt hücrelerinin gücünü ortaya çıkararak, geçen her anı cildinizde bir hazineye çeviriyor. Sürekli gelişen teknoloji, ustalaşan işçilik ve lüks dokular sayesinde cildiniz beslenir, canlılığı sınırsız bir şekilde gelişir. Tıpkı yeni çiçek açmış çiçek yaprakları gibi canlı, ipeksi ve geçen zamana rağmen ilk günkü gibi... Fiyat: 1.450 TL.

Haberin Devamı

Extra Rich Cleansing Foam
Günlük bakım rutininizi değerli bir merasime döndürüyoruz! Japonya’daki banyo törenlerinden ilham alınarak hazırlanan Extra Rich Cleansing Foam temizleme köpüğü, içeriğindeki AMT ve Sophora Japonica Extract ile cildinizi temizler ve arındırır. Hafif ama etkili yapısıyla uygulaması çok kolay olan bu temizleme köpüğü en kuru ciltleri bile temiz ve yumuşak bir görünüme kavuşturur. Fiyat: 369 TL.

Concentrated Balancing Softener
100 yılı aşkın süredir bilinen ve Japon güzellik sırlarını zenginleştirerek sunan Shiseido güzellik bakımınıza eşsiz bir ürün ile devam ediyor. Concentrated Balancing Softener, içeriğindeki Bio- Hyaluronik asitle cildinize nüfuz ederek, cildinizi arındırır ve yumuşacık yapar. Anında ve hızlı tedavi etme özelliği bulunan serum, cildinize değdiği anda doğal cilt emilimi gerçekleşmeye ve ürünler daha da aktif hale gelmeye başlar. Genç ve taze görünen, yaşlanma faktörlerine karşı daha güçlü, eşit ve sağlıkla ışıldayan bir cilt için bakım ritüelinize mutlaka ekleyin! Fiyat: 510 TL.

Haberin Devamı

Eye and Lip Contour Regenerating Cream
Bir ürünle iki etki kim istemez ki? Kırışıklık, sarkma, koyu halka gibi tüm yaşlanma belirtilerini önlemeye yarayan bu fonksiyonel anti-aging krem hem göz hem dudak çevresinde kullanılıyor. Shiseido'nun seçkin Skingenecell 1P ve Sakura Leaf Extract içeriğini özünde barındıran bu krem, hareketin sık olduğu ve yaşlanma belirtilerinin erken ortaya çıktığı göz ve dudak çevresindeki çevresindeki cildi güçlendirir. Gözle görünen problemleri hemen çözüme kavuşturmak, daha sağlıkla ışıldayan göz çevresi ve dudak çizgilerini iyileştirmek için bu kremi kullanın, gülümsemekten korkmayın! Fiyat: 639 TL.

Yazarlar