Editörün Seçtikleri Sofralara altın parıltısı…

Sofralara altın parıltısı…

26.02.2015 - 14:38 | Son Güncellenme:

Ar Yıldız, Giza ve Riva Gold modellerini çatal kaşık bıçak koleksiyonuna ekledi

Sofralara altın parıltısı…

Ar Yıldız, şık sofralar için sunduğu yenilikçi tasarımlarına iki yeni model daha ekledi. Çelik çatal kaşık bıçak takımlarında 65’e ulaşan model çeşidiyle lider konumda olan Ar Yıldız, Giza Gold ve Riva Gold tasarımlarıyla, özenli ve gösterişli sofralara iki yeni altın parıltısı sundu.

Ar Yıldız’ın yeni çatal kaşık bıçak takımı modelleri Giza Gold ve Riva Gold 89 parçadan oluşuyor. Her iki modelin modern formuna, zarif altın dokunuşlar, günümüzün estetik tasarım anlayışını, geleneksel Türk Mutfağı’nın ihtişamıyla bir araya getiriyor. Giza Gold ve Riva Gold modellerinde de, Ar Yıldız’ın diğer modellerinde olduğu gibi, 12 kişilik yemek, tatlı ve meyve için çatal kaşık bıçakları ile servis setleri yer alıyor.

Ar Yıldız’ın altın kaplama Giza Gold ve Riva Gold çatal kaşık bıçak takımları, www.aryildiz.com internet adresindeki web sitesi ile sosyal medyadaki Ar Yıldız sayfalarında sergileniyor. Giza Gold ve Riva Gold çatal kaşık bıçak takımları, Ar Yıldız’ın yurt içi ve yurt dışında 850 civarındaki bayisi ile birlikte, online satış sitesinde de satışa sunuluyor.
www.aryildiz.com

Yazarlar