Editörün Seçtikleri Temiz bir cilt için Magic Mitt

Temiz bir cilt için Magic Mitt

09.11.2015 - 16:24 | Son Güncellenme:

Balmy Naturel, kadınların hayatını kolaylaştıran ürünü Magic Mitt ile yalnızca su kullanarak kusursuz bir makyaj ve cilt temizliği sunuyor.

Temiz bir cilt için Magic Mitt

1993yılından bu yanaOrtadoğu ve Avrupa’da 15 ayrı ülkeye kozmetik tekstili ve masaj ürünleri sunan Balmy Naturel, insan sağlığına ve güzelliğe kattığı yenilikçi ürünlerle ön plana çıkıyor.1997 yılında ürünlerine eklediği %100 doğal sisal, pamuk, doğal loofah ve doğal bambu liflerinden üretilmiş masaj ürünleri ile doğallığı güzellikle buluşturan Balmy Naturel,tüm ürünlerini Türkiye’de üretiyor.Öne çıkan ürünü Magic MittMakyaj ve Yüz Temizleme Eldiveniile makyaj temizliğine farklı ve doğal bir soluk getiriyor.

Haberin Devamı

Günümüzde kadınların kullandığı ve çoğu zaman bekledikleri sonuçları alamadıkları makyaj temizleme ürünlerine farklı ve etkili bir alternatif olan Magic Mitt, yalnızca su kullanarak kusursuz bir makyaj temizliği sunuyor. Makyaj ve cilt temizliğiniz için tek yapmanız gereken eldiven şeklindeki ergonomik tasarıma sahipMagic Mitt’i elinize geçirmek ve ıslatarak yüzünüzü temizlemek.

Hiçbir kimyasal kozmetiğe gerek duymadan, sadece su kullanarak tertemiz bir cilde sahip olmanın sırrı ise Magic Mitt’in özel dokusunda saklı. Saç telinden çok daha ince ipliklerin örülmesiyle oluşan özel yumuşak dokusu sayesinde,cildinizi tahriş etmeden temizlemenizi sağlıyor. Dayanıklı dokusuyla en az 300 kullanım sunan Magic Mitt, diğer makyaj temizleme alternatiflerine kıyasla doğal olduğu kadar ekonomik bir seçenek.Üstelik Magic Mitt, sahip olduğu özel dokusuylahassas cilt yapısına sahip olanve kimyasal kozmetik temizleme ürünlerden uzak durmayı tercih eden kadınlarıniçini rahatlatacak türde bir ürün.

Haberin Devamı

Bugüne kadar sadece suyla cilt temizlemenin imkansız olduğuna inanan sayısız kadına, sadece su kullanarak kusursuz bir cilt temizliği sunan Magic Mitt, hem temiz hem de sağlıklı bir cilde sahip olmayı isteyenlerin elinden düşürmeyeceği,adı gibi sihirli bir ürün.

Magic Mitt’e tüm Migros ve Gratis’lerden ulaşabilirsiniz.

Yazarlar