Egzersizler The Marmara Taksim Gym&Spa Spor Salonundan Çok Daha Fazlası

The Marmara Taksim Gym&Spa Spor Salonundan Çok Daha Fazlası

15.09.2014 - 14:42 | Son Güncellenme:

Tamamen yenilenen The Marmara Taksim Gym&Spa’da spor yapmak artık daha keyifli.

The Marmara Taksim Gym&Spa Spor Salonundan Çok Daha Fazlası

The Marmara Taksim Gym&Spasağlık ve spor dolu aktiviteler sunarak üyelerine spor salonundan çok daha fazlasını vaat ediyor.

Haberin Devamı

Taksim’in tüm canlılığı ve enerjisi içinde spor yapma, ruhsal ve bedensel arınma imkânı sunan The Marmara Taksim Gym&Spa, sağlıklı yaşamı ve spor bilincini hayatın vazgeçilmezi olarak gören üyelerine kulüp hissini yaşatmayı amaçlıyor.

The Marmara Taksim Gym&Spaüyelerini birbirinden farklı aktiviteler bekliyor. The Marmara Taksim Gym salonlarında gününüze hareket katabilir, SPA bölümünde zihninizi ve vücudunuzu dinlendirerek kendinizi ödüllendirebilir, eğlenmek ve kaslarınızı güçlendirmek için dans stüdyolarında Latin ezgileri eşliğinde dans dersleri alabilir ve The Marmara Taksim’in ödüllü şeflerinin hazırlayacağı sağlıklı ve lezzetli ikramlarıyla gününüzü enerji dolu geçirebilirsiniz.

Running Team

Haberin Devamı

The Marmara Taksim Gym&Spa üyelerinin forma girme, kasları güçlendirme, eğlenme ve sağlıklı yaşam amaçları doğrultusunda kurulan ‘Running Team’ ilk aktivitesini gerçekleştirecek. Koşmanın kalabalık bir grupla yapıldığında daha sportif ve eğlenceli olacağı düşüncesinden yola çıkan The Marmara Taksim Gym&Spa‘Running Team’, Belgrad Ormanları’nda gerçekleştirilecek Run11 koşusuna katılacak.

Aynı zamanda The Marmara Taksim Gym SPA bölümü, tek kişilik masaj odaları ve çift kişilik jakuzili masaj odasıyla konuklarına eşsiz bir hizmet sunuyor. The Marmara Taksim Spa bölümünü deneyimleyen üyeler hamam, sauna, buhar odası ve dinlenme alanı gibi ortak kullanımda olan hizmetlerden de yararlanabiliyorlar. Ayrıca kadın misafirler soyunma odası içerisinde yer alan özel sauna odasının da keyfine varabilirler.

Yazarlar