Moda Trend alarmı: Bilek yırtmacı

Trend alarmı: Bilek yırtmacı

27.01.2020 - 12:39 | Son Güncellenme:

Modanın en havalı kıyafetleri, basit ama sade bir şekilde kullanabilen parçalar haline geldi. İşte modanın sade ama etkili yeni mikro trendi...

Trend alarmı: Bilek yırtmacı

Eda Özdemir - PembeNar Özel

Haberin Devamı

Modanın en havalı kıyafetleri, basit ama sade bir şekilde kullanabilen parçalar haline geldi. 2019 yılının sonlarında hayatımıza giren bu bilek yırtmacına sahip pantolonlar; hem yerleri süpürüyor gibi gözüküyor hem de sizi oldukça şık bir şekilde yansıtmaya yardımcı oluyor.

İki farklı olguyu spontane bir şekilde bir araya getiren bu mikro trend; ilk olarak moda ikonu Victoria Beckham'ın podyumunda görüldü. 

Minimalist stilist Sylvie Mus'tam avant-gart Evangelie Smyrniotaki'ye kadar, herkesin denediği bu trend; oldukça tercih edilen bir akım haline geldi. Bunun sebebini de görmek hiç zor değil...

En sevdiğiniz ayakkabılar için bir çerçeve görevi gören bu pantolonlar; mücevher kaplı topuklar veya bir çift rahat bot ya da yeni sneakerlarınızı göstermek için ideal parçalar.

Haberin Devamı

Gündüz ya da akşamın karanlığı bastırdıktan sonra... Bu mikro trend çok çeşitli şekillerde kombinlenebilir. Akşamları şık bluzlarınıza eşlik ederken, ofis yaşamınızda gömlekleriniz ile kombinleyebilirsiniz. Daha rahat tercihler için ise sweatshirtler ideal olacak.

Yazarlar