Tuba Ergin SS17 Couture Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul haftasında Tuba Ergin, kalıpların dışına çıkarak 30 parçadan oluşan 2017 İlkbahar-Yaz demi couture koleksiyonunu sundu.

Bunu vurgulamak istiyorum çünkü değer gören moda dünyası haberlerini aldığımız kaynaklarda Sonbahar-Kış 17/18 koleksiyonu kategorisinde kendilerine yer verilmiş. Lütfen bir daha inceleyelim.

Duyarlı Rafine Kadınlar

Genelde doğadan ilham alan ve bu bulguları belli bir armoniyle işleyen Tuba Ergin, ‘’Post-Apocalypse’’ adlı yeni koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 24 Mart Cuma günü 19:00’da Grand Pera’da sundu.

Haberin Devamı

Backstage, namıdiğer kulise sızıp yakından gözlemleme imkanı bulduğum defilenin arka planı da oldukça etkileyiciydi. Bütün giydiriciler ve mankenlerle tek tek ilgilenen Tuba Ergin, defilenin son anına kadar kontrolleri elden bırakmadı.

Koleksiyon Ruhu : Mad Max

Kıyamet sonrası devirde geçen ‘’Mad Max’’ filmindeki gibi medeniyetin tamamen yok olduğu, karanlık ütopyaların dünyasındaki kadını tasvir eden Tuba Ergin, zarif silüetler ve uçuşan ipeksi kumaşlarıyla yine elegan bir tavır sergiliyor.

Zorlamadan nasıl şık olunur, derseniz İlkbahar-Yaz 2017 , ‘’Post-Apocalypse’’ koleksiyonuna hemen göz gezdirin derim.

Metal halkalar, işlemeler , doku oyunları, varak fırça tekniklerine sıkça rastladığımız bu koleksiyonda ipek kadifeler, akışkan krepler, saten ve metalik kumaşlarla feminen duruşun asi tavrına atıfta bulunuyor!

Siyah,beyaz ve krem tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyona mor,lila,turuncu,mint yeşili eşlik ediyordu.

Yaz yaklaşırken hem cool hem şık görünmek isteyen, Tuba Ergin’in deyimiyle ‘’kutunun dışında düşünen’’ kadınlar için oldukça geniş yelpazesiyle bizi doyuran bir koleksiyon sunumu oldu.

http://www.gokcekomurcucosmos.com/

www.instagram.com/gokcekomurcucosmos/

www.instagram.com/gokcekomur/