Yaşam Türk sevgilini hemen bırak!

Türk sevgilini hemen bırak!

28.12.2010 - 02:08 | Son Güncellenme:

ABD’nin ünlü internet sitelerinden Salon.com’un “Güzin Abla” köşesine mektup yazan Amerikalı bir genç kadın Türk sevgilisinden şikâyetçi oldu

Türk sevgilini hemen bırak

“Dirty Little Secret” (Küçük kirli sır) rumuzuyla yazan 26 yaşındaki genç kadın, üç yıl önce ABD’de tanışıp şimdi Fransa’da birlikte yaşadığı Türk sevgilisinin onu ailesiyle tanıştırmadığını ve “Sadece evleneceğim kadını tanıştırırım” dediğini yazdı.
31 yaşındaki sevgilisini kendi ailesi ve yakın çevresiyle tanıştırdığı halde, onun ailesinden bu kadar korkmasına anlam veremediğini yazan genç kadın, Amerikalı “Güzin Abla” Cary Tenis’e, “Sizce bu ilişkiye devam etmeli miyim?” diye sordu. Tenis ise, “Onu hemen bırak. O bir Türk erkeği ve asla değişmeyecek. Onsuz yaşayabilirsin ve onun da sensiz yaşayacağından eminim” yanıtını verdi.
Çift arasındaki kültürel farklılığın aşklarının önüne geçeceğini söyleyen “Güzin Abla”, genç kadının sevgilisiyle evlense dahi sıkıntı yaşayacağı konusunda uyararak, “Bağımsız bir kadın olamayacaksın, ona ve ailesine ait olacaksın, esaret hayatı başlayacak. Onsuz daha mutlu olursun. Başka erkeklerle tanış. Fransa’nın tadını çıkar” diye nasihat etti. Salon.com sitesini her ay 6 milyon farklı kişi ziyaret ediyor.

Yazarlar