Stil United Colors Of Benetton 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

United Colors Of Benetton 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

16.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Benetton markası Sonbahar/Kış 2012 reklam kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Birçok markanın yanı sıra, kış kataloğu olmasına rağmen renkli görselleriyle bizi kendine bağlıyor.

United Colors Of Benetton 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası



1965 yılında İtalya’da kurulan markanın ismi Benetton ailesinden geliyor. Günümüzde 9.500 çalışanıyla United Colors Of Benetton markası hızla büyüyüp, gelişmeye devam ediyor. Türkiye’ ye Altınyıldız Grubu’yla gelen markanın ülkemizde de takipçileri oldukça yüksek. Çoğalmaya da devam ediyor. Biz Modazon ekibi olarak markanın çocuk koleksiyonlarını çok beğeniyoruz. Yakın bir arkadaşınızın oğlu ya da kızına hediye almak istiyorsanız bu markayı size rahatlıkla önerebiliriz.

Haberin Devamı

Benetton Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonu için mükemmel İngiliz tarzından ilhamını alıyor. Erkek ve kadın koleksiyonunda bu soylu tarzın büyük etkilerini görsellerde görebilirsiniz. Benetton bir değişiklik ve yenilik yaparak koleksiyonunda klasik İngiliz çizgisine kendi modern yorumunu katıyor. Bu tarzı markasının renkli kişiliğine uydurarak yeni malzeme ve teknikleri büyük bir titizlikle kullanarak, yeniden şekillendiriyor.

Benetton’ın Sonbahar/kış reklam kampanyasında; beyaz zeminin üstü renklerle süsleniyor. Sade fakat canlı renklerden oluşan görseller çok dikkat çekiyor ve beğeniliyor. Markanın geçmişi, bugünü ve yarını arasındaki bağlantılar mükemmel bir film şeridi gibi anlatılıyor. Temaya uygun olarak renkli kabanlar, örmeler ve pantolonlardan oluşan koleksiyonda, çanta ve ayakkabı gibi ürünlerde bulunuyor. İş kadınları için de oldukça fazla ve şık seçenekler koleksiyonda mevcut. Pembe kaban ve siyah elyaflı uzun mont favorilerimiz arasına şimdiden girdiler. En kısa zamanda alınması gereken daha bir sürü parça var. Siz de bu koleksiyonu kaçırmayın ve en yakın zamanda mağazalara uğramanızı tavsiye ederiz.


Yazarlar