Kadın Sağlığı Vajinal genişlik ve idrar kaçırmaya 20 dakikada çözüm

Vajinal genişlik ve idrar kaçırmaya 20 dakikada çözüm

02.07.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Doktor Ebru Ünal, birçok kadının yaşam kalitesini ve psikolojisini etkileyen vajinal genişlik ve idrar kaçırma sorunlarından Fotona Lazer'le ameliyatsız kurtulabileceğini söyledi.

Vajinal genişlik ve idrar kaçırmaya 20 dakikada çözüm

Kadınların korkulu rüyalarından vajinal genişleme, idrar kaçırma ve orgazm olmayla ilgili problemler artık ameliyatsız çözülebiliyor. Doktor Ebru Ünal, doğum yapmış veya yapmamış vajinal gevşeme, idrar kaçırma ve orgazm problemi yaşayan kadınların Fotona Lazer'le 20 dakika gibi bir zamanda ameliyat ve ağrı olmadan bu sorunlarından kurtulabileceklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Ünal, “Fotona Lazer'de herhangi bir anestezi veya ağrı kesiciye gereksinimi yok. Uygulamadan hemen sonra kadın normal günlük hayatına devam ediyor. 1 ay içinde uygulamanın oluşturduğu etki belirgin hale geliyor. Uygulama yaptıran kadınların yüzde 98’i işlem sırasında hiç ağrılarının olmadığını belirtmiştir” dedi.

İntimaLase ile vajen daraltması yaptıran hastaların ve eşlerinin yüzde 95 oranında memnuniyet bildirdiğini dile getiren Ünal, “Lazer vajen mukoza dokusunda sıkılaşmaya neden oluyor. Herhangi bir doku çıkarılması olmadığı için kanama veya ağrı da olmuyor. Lazer ile vajen daraltma sonrası buradaki dokuda kanlanma ve yapılanma arttırıldığı için kadınların yüzde 75’i daha kolay orgazm olduklarını bildirmiştir. Vajen dokusunda uygulanan lazerin ısı etkisi sonucunda kolajen dokusunu vücut yenilemektedir” diye konuştu.

Haberin Devamı

İdrar kaçırma tedavisinde kullanılan İncontiLase uygulamasının kolay, güvenli ve etkili bir tedavi yöntemi olduğunu söyleyen Dr. Ebru Ünal, “Vajen ön duvarına yapılan uygulamayla buradaki dokuda oluşmuş gevşeme tedavi edilerek idrar kaçırma sorunu çözülüyor” diye sözlerini tamamladı.

Yazarlar