Stil Victoria Secret 2011-2012

Victoria Secret 2011-2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Victoria Secret'ın en güzel melekleri yılbaşı özel programı için podyumda yürüdü!..

Victoria Secret 2011-2012

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria Secret geçtiğimiz akşam yeniden müthiş bir şova imza attı. Her yıl yılbaşına özel bir şov hazırlayan ve dünyanın en güzel mankenlerinin podyumda yürüdüğü defilede bu yıl oldukça renkli görüntüler yaşandı. New York'ta gerçekleşen çekimlerde en güzel "melekler" bu yılda göz doldurdu. 

Haberin Devamı

Lily Aldridge, Adriana Lima, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Chanel Iman, Behati Prinsloo ve Lindsey Ellingson gibi bir çok mankenin eşliğinde gerçekleşen gösteri büyük beğeni topladı.

Victoria Secret 2011-2012

Stil ikonu Chanel İman, Orlando Bloom'un ayakta alkışladığı karısı Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima ve Anja Rubik... Kısacası podyumun en seksi isimleri Victoria's Secret Defilesi için bir araya geldi. 2011-2012 sezonunun teması "Ballet" ile defilede sahneye çıkan ilk model Candice Swanepoel oldu.

Konsept oluşturmak konusunda her yıl farklı tarzlar deneyen Victoria Secret bu yıl Ballet temasını siyah kuğu filminden alıyor. Mankenler podyuma iç çamaşırlarının üzerlerinde kendilerine daha çekici ve seksi bir vizyon kazandıran tüller ve tütüler ile çıkıyor. Sadece Ballet teması ile sınırlı kalmayan defile oldukça renkli bir showla devam etti. 80'lerden ilham alınarak neon renklerde aksesuarlar kullanıldığı ve çizgi filmlerdeki süper kahramanları bile kıskandıracak pelerinleri ve kostümleri ile sahnede yürüyen mankenler içinde bu yılki show oldukça renkli geçmiş olsa gerek. 

Haberin Devamı

Victoria Secret 2011-2012

Genelde her yıl dişiliğin ön planda olduğu showlarında bu yıl, seksi ve renkli kadınları podyumda gördüğümüz Victoria Secret defilesi geçen yıllara oranla daha çok talep görmüşe benziyor. Lakin sahnede Nicki Minaj, Jay-Z, Adam Levine ve Kanye West'in de olması belki bu talebi arttırmıştır. Ne kadar söz söylesek az kalacağına her daim inandığımız Victoria Secret defilelerini izlemeye ve heyecanla takip etmeye elbette devam edeceğiz. 

Yazarlar