Diyet Yeni yılda kilolardan kurtuluyoruz!

Yeni yılda kilolardan kurtuluyoruz!

18.12.2015 - 18:33 | Son Güncellenme:

Yeni yıla 6/8 kilo vererek girmek isteyenler için Rafinera’dan %41’e varanindirim kampanyası

Yeni yılda kilolardan kurtuluyoruz

Kapıya teslim diyet yemek servisi pazarının Türkiye'deki ilk ve en büyük oyuncusu olan Rafinera, yeni yıl öncesinde tüketicileri çok özel bir kampanyayla karşılıyor. Sadece 21 Aralık’ta geçerli olacak kampanya kapsamında Rafinera’dan tam günlük paket alan herkes %41’e varan indirim kampanyasından yararlanma fırsatı yakalıyor.

Haberin Devamı

Adrese teslim diyet yemek hizmeti veren Rafinera, tüketicilerinin yeni yıla formda girmeleri için sadece 21 Aralık’ta geçerli olacak çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

Kampanya kapsamında Rafinera'nın günlük tüketilmesi gereken kalori miktarının uzman diyetisyenlerle birlikte hesaplandığı sağlıklı ve lezzetli yemekleri, yüzde 41'e varan indirim kampanyasıyla 21 Aralık'ta tüketicileri bekliyor.

Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Rafinera, bir ayda 6-8 kilo vermek isteyenlerin yardımına koşarak, 5 öğün sağlıklı yemeklerini %41 indirim ile hem de 24 TL'den başlayan fiyatlarla kapınıza kadar getiriyor.

Rafinera yakında tüm Türkiye’de…

Öte yandan Kasım ayında şehir dışı teslimat noktalarına Ankara ve Kocaeli’ni de ekleyen Rafinera, 2016 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürmeyi hedefliyor. Rafinera, daha fazla kişinin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmayı amaçladığı bu kampanyasıyla herkesin yeni yılını kutluyor.

Haberin Devamı

www.rafinera.com

Yazarlar