Editörün Seçtikleri Yılbaşına özel hediye setleri

Yılbaşına özel hediye setleri

17.12.2015 - 13:51 | Son Güncellenme:

Yılbaşında ne hediye alsam diye düşünenler için Shiseido ürünlerini içeren yılbaşı hediye setleri güzel bir alternatif.

Yılbaşına özel hediye setleri

Kozmetik devi Shiseido, yeni yıla sevdikleriyle ‘güzel’ bir başlangıç yapmak isteyenler için birbirinden şık hediye setleri hazırladı. Ever Bloom parfüm, vücut losyonu ve çanta boyu parfümden oluşan set, doğal çiçeksi kokusuyla bütün kadınları fethedecek.

Haberin Devamı

Kozmetik devi Shiseido, yeni yıla sevdikleriyle ‘güzel’ bir başlangıç yapmak isteyenler için birbirinden şık hediye setleri hazırladı. Ever Bloom parfüm, vücut losyonu ve çanta boyu parfümden oluşan set, doğal çiçeksi kokusuyla bütün kadınları fethedecek. Güç ve zarafeti bir arada sunan parfümde alt nota, portakal çiçeği, gardenya ve miskle taçlandırılmış. Üst nota nilüfer, gül esansı ve sıklamenin harmanı. Ever Bloom’un beyaz çiçeklerle bezenmiş vücut losyonu misk kokusuyla sizi sarmalıyor.

Eşsiz bir teknoloji ile üretilen maskara Shiseido Full Lash Volume maskara ise daha yoğun ve derin bakışlara sahip olmanızı sağlarken, göz makyajını kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Kirpik hacmini artıran maskara, özel yapıdaki fırçası sayesinde en kısa ve ulaşılması zor noktadaki kirpikleri de mükemmel bir şekilde kıvırıyor. Sette bulunan göz ve dudak makyajı temizleyicisi ise suya dayanıklı, kalıcı göz ve dudak makyajını anında, hızlı ve etkin bir şekilde temizlemeye yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Full Lash Mascara set: 109 TL (Full Lash Mascara+ Eye&Lip Makeup Remover)

Ever Bloom set: 379 TL (Ever Bloom 90 ml+ Body Lotion+ Ever Bloom 10 ml)

Yazarlar