Editörün Seçtikleri Yurtdışı eğitimde çocuğunuza eşlik edin

Yurtdışı eğitimde çocuğunuza eşlik edin

23.02.2015 - 15:31 | Son Güncellenme:

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük yurtdışı eğitim fuarı organizasyonu olan IEFT; küçük yaştaki çocuğuna yurtdışında yabancı dil eğitimi aldırmak isteyen ebeveynlere sunduğu seçeneklerle dikkat çekiyor.

Yurtdışı eğitimde çocuğunuza eşlik edin

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları; yurtdışında yabancı dil öğrenen çocuğuna eşlik etmek isteyen annelere de ilgi alanları ve kariyer hedeflerine bağlı olarak alternatif eğitimler sunuyor.

Her yıl çok sayıda öğrenciye yurtdışı eğitim ve burs imkanı sağlamak amacıyla, ABD ve İngiltere başta olmak üzere dünyanın değişik ülkelerinden 200 üniversiteyi çatısı altında toplayan IEFT; anne ve çocukları da unutmuyor.

Küçük yaştaki çocuklarının ana dil seviyesinde yabancı dil öğrenmesini isteyen aileler yurtdışı eğitimlere yöneliyorlar. Bu noktada tek sorun; ailelerin küçük yaştaki çocuklarını yalnız bırakmak istememesi oluyor. Ailelerin bu sorununa çözüm getirmek isteyen IEFT; annelerin çocuklarına eşlik etmelerine imkan sağlıyor. Çocuklarının eğitimi için yurtdışına çıkan annelere de kariyer hedefleri ve ilgi alanlarına bağlı olmak üzere çeşitli eğitim programları sunuluyor.

Çocuklar yurtdışında dil eğitimi alırken, anneler de yurtdışında ki okullarda; moda tasarımı, fotoğrafçılık, mimarlık, mutfak sanatları ve daha birçok eğitim programı seçeneğinden faydalanabiliyor. Bir eğitim programına dahil olmak istemeyen anneler için de konaklama veya gezilere katılma seçenekleri mevcut.
Dünyanın farklı ülkelerinde anne - çocuk programları sunan üniversite ve kolejler; 31 Mart - 10 Nisan tarihleri arasında İstanbul,Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir'de gerçekleşecek olan IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ailelere bire bir bilgi verecek ve soruları cevaplandıracaklar.

Bu programların yanı sıra yurtdışında dil eğitimi, üniversite, yüksek lisans, sertifika programları, yaz okulları, burs imkanları ve daha bir çok konuda detaylı bilgi almak içindüzenlenen IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları her yaş ve eğitim grubuna açık. Fuarlara ücretsiz katılım için;www.ieft.com.tr/basvuru adresinden online davetiye alınabilmekte. Ayrıca0212 244 42 13 telefon numarasından da detaylı bilgilendirme yapılmaktadır.

Yazarlar