Evlilik Pırlanta yüzük nasıl seçilir?

Pırlanta yüzük nasıl seçilir?

20.12.2017 - 13:08 | Son Güncellenme:

Pırlanta yüzük nasıl seçilir evlilik dönemindeki herkesin en çok merak ettiği sorulardan biri. Özellikle evliliği sembolize eden pırlanta yüzük seçimi de büyük önem taşıyor. Peki evliliğinizi sembolize edecek pırlanta yüzük nasıl seçilir?

Pırlanta yüzük nasıl seçilir

Yüzükler evliliğin sembolü olarak görülür. Birçok yüzük çeşidi olsa her yüzüğün kendine has özellikleri Bu yüzük çeşitleri içinde ise en önemli olan sizi en doğru şekilde yansıtacak olanı bulmaktır. Bu yüzden öncelikle abartılı ve çok taşlı bir yüzük mü yoksa daha gösterişsiz, sade bir tek taş yüzük mü istediğinize karar verin.

Yuvarlak taşlar genellikle en çok tercih edilen yüzüklerdir. Taşla kaplı yüzükler daha süslü ve gösterişli olsa da özellikle ellerinizi çok fazla kullandığınız bir işte çalışıyorsanız biraz kullanışsız olabilirler.

Elinizin şekline göre yüzük seçin
İki eliniz de birbirinden farklıdır. Bu yüzden yüzük alışverişi yaparken hangi elinizi seçtiğinizi de hesaba katmalısınız.

Uzun ve ince parmaklar için pırlanta yüzük seçimi
Eğer ince parmaklarınız varsa, dünyadaki en şanslı insanlardan birisiniz demektir. Çünkü neredeyse istediğiniz her şeyi parmağınıza takarak muhteşem bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Küçük parmaklar için pırlanta yüzük seçimi
Eğer parmaklarınız küçükse, parmak boyutlarınıza uygun bir yüzük seçmelisiniz. Çok büyük taşlı yüzükler parmaklarınızda size ait değilmiş gibi sakil durabilir. Bu yüzden biraz küçük ve yuvarlak biçimli taşlar parmaklarınızda çok daha güzel ve alımlı duracaktır.

Kalın parmaklar için pırlanta yüzük seçimi
Kalın parmaklar için ise en uygun yüzük seçimi tabii ki daha büyük yüzükler. Dolayısıyla isterseniz tek taş yerine çok taşlı yüzükleri de seçebilirsiniz. Üç taş bile parmaklarınızda etkili bir görünüm sağlayacaktır.

Yazarlar