Kültür Sanat Prof. Dr. Suat Gezgin okurlarıyla buluştu

Prof. Dr. Suat Gezgin okurlarıyla buluştu

15.11.2017 - 15:12 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı kitaplar raflarda yerlerini alırken TÜYAP’ta düzenlenen etkinlikte okurlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Suat Gezgin, imza gününde yoğun ilgi gördü.

Prof. Dr. Suat Gezgin okurlarıyla buluştu

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 36.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda düzenlenen etkinliklerde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin, okurlarıyla buluştu. Fuarda öğrenciler ve akademik çevre tarafından büyük ilgi gören Prof. Dr. Gezgin, çıkardığı son iki kitap da raflarda yerlerini aldı.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Gezgin’e ilgi

Prof. Dr. Suat Gezgin’in okurlarıyla buluştuğu etkinlikte okurlarına kitap imzalarken son günlerde çıkan kitapları “Manşet İllüstrasyonlarından Dijital Haber Fotoğraflarına Basın Fotoğrafçılığı” ve “Gelişen Teknoloji Değişen Basın” fuardaki Eğitim Yayınevi standında yer aldı. İletişim alanına büyük katkılar sağlayarak, adından sıkça söz ettiren çalışmalara imza atan
Prof. Dr. Gezgin, Nişantaşı Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ali Efe İralı ile kaleme aldığı;Gelişen Teknoloji Değişen Mekan" kitabını İralı ile birlikte imzaladı.

Manşet İllüstrasyonlarından Dijital Haber Fotoğraflarına Basın Fotoğrafçılığı kitabını da imzalayan Prof.
Dr. Gezgin'in imza gününe öğrencileri ve akademik çevre büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

İki kitap daha

Kitap çalışmalarına hızla devam eden Prof. Dr. Gezgin’in önümüzdeki günlerde iki kitabı daha çıkacağı belirtilirken, çıkacak olan kitapların da isimleri “Yeni Medya Analizleri”, “İletişim ve Kültür” olarak belirlendi.