Ekonomi ‘Promosyonlu bilet’ satışı devam edecek

‘Promosyonlu bilet’ satışı devam edecek

15.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı’ndan sefer yapan uçaklar için promosyonlu bilet  satışlarının yıl sonuna kadar süreceğini belirterek, “Ocak 2019’da da birçok promosyonlu uçak bileti satışa sunulacak” dedi.

‘Promosyonlu bilet’ satışı devam edecek

Ekşi, İstanbul Havalimanı’ndan bugüne kadar 10 bin civarında yolcunun taşındığını, 44 bin civarında biletlenmiş yani seferi bekleyen yolcu bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Promosyonlu bilet satışlarının yıl sonuna kadar devam edeceğini aktaran Ekşi, “Uçak kapasitelerimizin yüzde 50’si promosyonlu satılacak. İç hatlarda promosyonlu bilet fiyatı 59 lira. Diğer biletlerin fiyatları ise 69 lira, 79 lira diye gidiyor” ifadesini kullandı.

Yüzde 10 indirim

Ekşi, İstanbul Havalimanı’nda yaptıkları incelemelerde, yolcuların memnuniyetlerini dile getirdiklerine işaret ederek, uçakların ‘full’ çalıştığını bildirdi. Ekşi, “Biz bu kadar yoğun talep beklemiyorduk” dedi.

Atatürk Havalimanı’nın 31 Aralık’ta 14 saatte taşınacağını belirten Ekşi, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında bu mücadeleye destek olmak için yüzde 10 indirim kararı aldıklarını hatırlattı.