Genel Sağlık Prozinc Woman ile kepeksiz ve kolay taranan saçlar!

Prozinc Woman ile kepeksiz ve kolay taranan saçlar!

13.09.2011 - 11:58 | Son Güncellenme:

Kepekli ,kırılgan hale gelmiş ve dökülmeye başlamış boyalı –mat saçlarınız için Prozinc Woman şampuanı deneyin.

Prozinc Woman ile kepeksiz ve kolay taranan saçlar

Prozinc Woman ,saç dökülmesine karşı saç derisini korur ve dökülmeye karşı saçları güçlendirerek hacim kazandırır.

Haberin Devamı

Prozinc Woman özellikle kepekli , boyalı, mat, yıpranmış ve hacim kazandırılmak istenen saçlar için idealdir.
İçeriğinde bulunan silk proteinleri ile saçlarınızı nemlendirirken, saçlarınıza parlaklık verir, kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar. Boyalı ve işlem görmüş saçlarınız için ayrıca saç kremi kullanmanıza gerek kalmaz. Antibakteriyel özelliğe sahiptir ve kepek-mantar oluşumuna engel olur.


Prozinc Woman ayrıca, saç ve saç derisi için sayısız yararları bulunan bitkisel ekstrelerden Sarı Sabır, Kayın Ağacı, Isırgan Otu, Papatya, Sarı Dana, Kına, Kırkkilit Otu, Şerbetçi Otu, Yeşil Çay ve Dul avrat Otu ile desteklenen güçlü bir bitkisel kompleks içermektedir.


Bununla birlikte içeriğinde bulunan, saçın yapı taşını oluşturan Keratin, saça parlaklık ve esneklik kazandırarak saçın görünümünü belirler. Saçın %90 nı oluşturan keratin amino grup asitleri, zamanla tarama, fön, hava kirliliği, serbest radikaller ve güneş ışınları gibi etkenlerden saç Amino grup asitlerini kaybedebilir. Aminoasit kaybı saçın yapısını belirgin şekilde zayıflatır, böylece sağlıklı ve güçlü saçlar giderek zayıf, cansız, kolay şekil almayan saçlara dönüşür. Phytokeratin, keratin ile aynı işlevi görür, saçın kaybettiği Amino asitleri geri kazandırarak saçı nemlendirir, besler ve güçlendirir. Ve Saça hacim ve parlaklık kazandırır.

Haberin Devamı

PROZINC WOMAN ile kepeksiz, parlak ve KOLAY TARANIR saçlar.

FİYAT : 300 ml…………….. 25,75 TL

Yazarlar