Tatil Pürüzsüz ve kalıcı bir bronzluk için Cağaloğlu Hamamı

Pürüzsüz ve kalıcı bir bronzluk için Cağaloğlu Hamamı

25.07.2017 - 11:28 | Son Güncellenme:

Pürüzsüz bir bronzlaşma için ünlülerin tercihi Cağaloğlu Hamamı misafirlerini ağırlıyor.

Pürüzsüz ve kalıcı bir bronzluk için Cağaloğlu Hamamı

Pürüzsüz bir bronzlaşma için ünlülerin tercihi Cağaloğlu Hamamı misafirlerini ağırlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un en önemli tarihi ve turistik mekânlarından olan, yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan Cağaloğlu Hamamı, Türk hamam geleneğini üç yüz yıldır başarıyla sürdürüyor.

Sıcak yaz günlerini ya havuz ya da deniz kenarında geçirdiğimiz şu günlerde kese yaptırıp ölü derilerden arınan tenlerde daha pürüzsüz ve kalıcı bir bronzluk sağlandığı artık bir gerçek. Üstelik, hamamda kese yaptırıp bronzlaşanlarda sonrasında soyulma riski de olmuyor.

Sıcak hava ve buharın etkisiyle vücuttaki tüm gözenekleri kirlerden arındırarak açılıyor. Zararlı toksinler yavaş yavaş vücudunuzu terk ediyor. Bir taraftan vücudunuza masaj ve kese yapan tellak ruhunuzu dinlendiriyor. Masaj sayesinde kan dolaşımınız hızlanıyor, keseyle de ölü derilerden kurtuluyorsunuz. Çünkü hamamda yapılan kese peeling etkisiyle cilt canlılık ve pürüzsüzlüğü geri kazanıyor. Ölü derilerden arındıktan sonra aromaterapi yağlarının zengin içerikli, eşsiz kokulu masajıyla günün tüm yorgunluğu atılmasını sağlanıyor. Osmanlı masajı olarak bilinen köpük masajıyla da yeniden doğmuş hissi uyandırıyor.

Haberin Devamı

Bu eşsiz hissi yaşamak için Tarihi Cağaloğlu Hamamı yaza özel olarak %50’lik bir indirim uyguluyor. Ayrıca şerbet ikramının da yapılacağı Cağaloğlu Hamamı ile ilgili daha fazla bilgiye Cagalogluhamami.com.tr den ulaşabilirsiniz.