Kültür Sanat Rally Halikarnassos Başlıyor!

Rally Halikarnassos Başlıyor!

20.04.2018 - 11:02 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en zorlu yarış organizasyonlarından biri olan Transanatolia Rally Raid yarış sezonunu bu sene ikinci defa düzenleyeceği Rally Halikarnassos ile açıyor.

Rally Halikarnassos Başlıyor

Ünlü Gitarist Metin Türkcan'ın Rally Heyecanı

Haberin Devamı

Türkiye’nin en zorlu yarış organizasyonlarından biri olan Transanatolia Rally Raid yarış sezonunu bu sene ikinci defa düzenleyeceği Rally Halikarnassos ile açıyor. Yarışta
Pentagram ve Şebnem Ferah'ın virtüöz gitaristi Metin Türkcan, nam-ı diğer Metoboy, da, deneyimli co-pilot'u Yavuz Harani ile ilk kez rally deneyimi yaşayacak. Aynı zamanda Murat İlkan'ın ile akustik projesi ile rally'nin açılış gecesinde konser de verecek.

Rally Halikarnassos, bugün Bodrum Belediye Medyanı’ndaki teknik kontrolün ardından seramonik start ile başlayıp, ortalama 544 km’lik parkur geçisinin ardından yine Bodrum Belediye Meydanı’nda 22 Nisan tarihinde sona erecek.

Profesyonel ve yarı profesyonel pilotların katılımına uygun olarak hazırlanmış parkurlarda mücadele edecek olan pilotlar, ralli ya da zamandan bağımsız raid kategorisine katılabilecekler.

Haberin Devamı

RALLY RAID: 3-15 gün arasında değişen süreler içerisinde,1.500-10.000 km uzunluğunda off-road parkurlarda gerçekleştirilen, ralli motosiklet, arazi araçları, ATV ve buggy’lerin birlikte yarıştığı rallilerdir.