Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
SEÇİM 2024
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
Anasayfa
Borsa
Döviz
Altın
Skorer
Anasayfa
Fikstür
Puan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet Çocuk
Oyun
Eğitim
Kültür Sanat
Milli Piyango
Yerel Haberler
Pazar
Ege
Gazete Arşivi
Milliyet Rekabet
Milliyet Executive
Milliyet Arkeoloji
Milliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
Künye
Reklam
Üyelik
© Copyright 2024 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Sağlıklı Beslenme
Tadını, kokusu seven çok yok! Ancak her vitamin içinde saklı, vücudu suya doyuruyor
Yenildiğinde tığ gibi yapan meyveler! Kilo vermeye destekçi 5 doğal şeker
Marmeladı da şifa deposu! Vitamin ve potasyum zengini meyve kayısı
Kan şekerini dengeleyen 5 şifalı çay! Ramazan ayında sağlıklı içecekler seçin
Osman Müftüoğlu'ndan hafızayı fişek gibi yapan öneri! Hepsi de evde olan malzemeler
Sağlık isteyen sofrasından eksik etmesin! 8 gıdayla daha kaliteli beslenin
ABD'nin ünlü doktorlarından Dr. Bulsiewicz, sağlıklı beslenmek isteyen herkesin sofrasında bulundurması gereken 8 besinle ilgili bilgi verdi. İşte detaylar!
Pazının faydalarını İbrahim Saraçoğlu açıkladı! Yoğurtla tüketince çok etkili
Bahar aylarında sofralarda daha sık görülen pazı, pek çok özelliğiyle insan sağlığını destekliyor. Hem kilo vermek isteyenlere hem de sağlıklı beslenmekten yana olanların da sıklıkla tercih ettiği bir besin. Pazının faydalarını Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı.
Meyve-sebzenin ömrünü uzatan doğal yöntem: Yıkayın, fırınlayın, buzluğa atın
Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için meyve ve sebze tüketiminizi artırmak artık her zamankinden daha önemli. Hâl böyle olunca taze bir şekilde alınmış meyve ve sebzelerin uzun süre saklanmasının yolları aranır oldu? Peki, meyve ve sebzelerin tazeliğini korumanın yolu ne?
Unutkanlığa karşı biberiye! Sayısız faydası var, saça her gün sürün
Biberiye genellikle et pişirirken kullanılan, yoğun kokusu ve aromasıyla lezzetli yemeklerde mutlaka izi bulunan bir baharat. Bu baharatın faydaları da en az tadı ve kokusu kadar hoşunuza gidecek. Detaylar haberimizde.
Abur cuburun bağımlılık yaptığı kanıtlandı! Paketli yiyecekler mutlu etmiyor depresyona sokuyor
Abur cuburla ilgili yapılan son araştırmalara göre, bu karşı konulamaz yemeklerin sadece lezzetli olmak için değil, aynı zamanda bağımlılık yapmak için de tasarlandığı bulundu. Öyle ki bazı uzmanlar, Wall Street Journal'a göre doyumsuz arzuyu gerçek bir akıl hastalığı olarak adlandırdı. İşte abur cubur bağımlılığının detayları.
İftardan sonra şiştiniz mi? Şerbet için! Hazımsızlığı kökten söküp atıyor
İftar sofralarının olmazsa olmazı, çeşit çeşit yapılan ramazan şerbetleri bir içecekten çok daha fazlasıdır. Öyle ki iftardan sonraki şişkinliğin tek çaresi ramazan şerbeti olabilir.
Zeytinle baş ağrısından kurtulun! Hem sahurda hem iftarda yemenin 3 faydası
Ramazan ayında gün boyu süren oruç kimileri için oldukça zorlayıcı kimileri için de oldukça kolaydır. Oruca başlamadan önce tüm gün tok tutacak ve zinde hissettirecek besinler tüketmek gerekir. Orucu zeytinle açmak doğru mu, yoksa hiçbir faydası yok mu?
Dertlere deva hastalara şifa hurmanın 7 faydası! Stresinizi kontrol etmek için 1 tane yiyin
Ramazan ayının gelmesiyle sofralarımızda daha sık kullandığımız hurma, çoğu kişi için gerçekten sık tercih edilen bir besindir. Yalnızca bir ay değil yılın 12 ayı tüketmemiz gereken hurmanın iyi gelmediği şey yok. İşte hurmanın 7 faydası!
İbrahim Saraçoğlu reyhanı öneriyor! Bu kür iltihap söktürüp, vücudu temizliyor
Pek çok uzman sağlıklı beslenme ve doğal ürünleri öneriyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu da o isimlerden biri. Bu kez konu ise reyhan!
Hazımsızlığı, gazı anında bitiriyor! İftardan sonra bir bardak için, daha rahat oruç tutun
Ramazan ayının gelmesiyle uzun süren açlıklar beraberinde hazımsızlık sorunlarını da getirdi. İftar ve sahurda ne yapmanı gerektiğini bilirseniz hazımsızlık sorunuyla karşılaşmazsınız. İşte hazımsızlığı yok eden 5 bitki çayı!
Orucu tatlıyla açmak hata mı? Hadislerde de geçiyor: 'Hurma yoksa su'
Ramazan ayında oruç açmak için pek çok farklı besin tercih ediliyor. Kiminin çorbayla kiminin suyla kiminin de hurma ve zeytinle açtığı oruç, iftarda sağlıklı beslenildiğinde çok daha verimli ve sağlıklı sonuçlar doğuruyor. Hadislerde de geçen oruç açma yöntemini haberimizde anlattık.
Her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı için! Metabolizmayı anında çalıştıran formül
Son yıllarda sabahları aç karnına içilen sirkenin hemen hemen her derde deva olduğuna dair bir inanış var. Bu yöntemi deneyenler birçok mide sorunundan kurtulurken bir yandan da metabolizmayı hızlandırmayı vadediyor. Peki sabahları sirke içmek doğru mu?
Yazarlar
Uzman Diyetisyen Sevde Kahraman
Air-fryer sağlıklı mı?
Uzman Diyetisyen Emel Yılmaz
Haşimato hastalığı olanlar ne yemeli, ne yememeli?
Öykü Yıldırım
Dünya Bu Diyeti Konuşuyor
Şebnem Kandıralı Yıldırım
Şok diyetlerin verdiği zararlar
Diyetisyen Deniz Zünbülcan
Yaz meyvelerinin gözdesi yeşil eriğin sağlığa faydaları
Uzm Dyt Elif Erkin
Ramazan ayı beslenme önerileri
Diyetisyen Meltem Bilgen Eslen
Günde 2 mandalina her derde deva
Diyetisyen E.Kübra Zeydanlı
Akne sorununun beslenmeyle ilişkisi
Diyetisyen Tuğçe Sert
Corona diyeti değiştirdi
Dyt. Buket Yavuz
Corona virüs ve bağışıklık
Diyetisyen Fatma Sevilay Demirci Kan
Konfor alanı ve diyet
Diyetisyen Nida Çeliksoydan
2020 Hareket Yılı
Ezgi Dilan Zeren
Güçlü Bağışıklık Sistemi İçin Öneriler
Diyetisyen Fatma Gönen
Bir Sporcu Besini: Pancar
Beslenme ve Diyet Uzmanı Melis Torluoğlu
Hangi Baharat Nasıl Saklanır?
En Çok Okunan Haberler
Mevsim geçişinde bağışıklık sistemini destekleyen baharatlar
Anne sütüne en yakın protein: İşte yumurtanın bilinmeyen faydaları
Hiç acıktırmadan bütün gün tok tutan 10 besin - Ramazanda tok tutan besinler nelerdir?
En sağlıklı 5 kuruyemiş