Gündem Raporla ortaya çıktı! İki kez tecavüze uğramış...

Raporla ortaya çıktı! İki kez tecavüze uğramış...

17.11.2018 - 10:12 | Son Güncellenme:

KKTC'de eylül ayında 15 yaşındaki kız çocuğunu zorla sahil kenarına götürüp tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan Mehmet T. ile ilgili hazırlanan raporda, küçük kızın iki kez tecavüze uğradığı tespit edildi.

Raporla ortaya çıktı İki kez tecavüze uğramış...

Olay, KKTC'nin Girne kentinde yaşandı. 15 yaşındaki kız çocuğu iddiaya göre, Karaoğlanoğlu’nda bir arkadaş buluşmasında Mehmet T. ile tanıştı.

Haberin Devamı

Küçük kız, verdiği ifadede zanlı T.'nin kendisini zorla Karakum plajına götürdüğünü belirtti. İfadede, zanlının kendisine arabada tecavüz ettiğini ve yaşanan olayı birine anlatması durumunda kendisini öldürmekle tehdit ettiğini de söyledi. 15 yaşındaki kız, yaşadığı travma nedeniyle olayı kimseye anlatamadığını söyledi.

İKİ KEZ TECAVÜZE UĞRADIĞI TESPİT EDİLDİ

Girne Adli Şube’de görevli polis, mahkemede müştekinin 9 Kasım tarihinde yaşadığı olayı babasına anlatarak birlikte polise geldiğini ve zanlının gözaltına alındığını ifade etti.

Kıbrıs Manşet'tin haberine göre; zanlının aleyhinde alınan 3 günlük gözaltı süresinde doktor raporu hazırlandığı, kız çocuğunun zanlı T. tarafından iki kez tecavüze uğradığının tespit edildiği belirtildi. Zanlının 3 gün daha gözaltında kalmasına karar verildi.

Haberin Devamı