Cadde Reina katliamı ‘Börü’de

Reina katliamı ‘Börü’de

23.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

2016’nın yılbaşı gecesi yaşanan Reina katliamına yer verilen ‘Börü’ dizisinin dört dakikalık ön izlenmesi, hem reyting hem de sosyal medyada büyük başarı gösterdi.

Reina katliamı ‘Börü’de

Serkan Çayoğlu, Ahu Türkpençe ve Mesut Akusta’nın başrolünü paylaştığı, önümüzdeki çarşamba ilk bölümüyle Star TV’de ekrana gelecek, ‘Börü’ dizisinin 4 dakikalık ön izlenmesi, hem reytinglere, hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. Terörle mücadeleyi anlatan projenin ilk dakikalarında, 2016’nın yılbaşı gecesi yaşanan Reina katliamına yer verildi. Dizi, Total’de sekizinci olurken, yüzde 4.55 reytingle, her 100 kişiden 10’u tarafından izlendi. AB Grubu’nda ise her 100 kişiden 10’u tarafından izlenirken, yüzde 4.18 reytingle altıncı oldu. Altı bölüm ve 60 dakika olarak ekrana gelecek dizide, Zafer Algöz ve Hüseyin Avni Danyal da konuk oyuncu olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Reina katliamı ‘Börü’de

Diziden sonra film

DAEŞ üyesi Abdulkadir Masharipov’un yaptığı katliamdan sonra 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina çekimleri, Baltalimanı Portaxe’te yapıldı. Yönetmen koltuğunda Can Emre ve Cem Özüduru’nun oturduğu proje, daha sonra sinema filmi olarak vizyona girecek. Dizi yayına girdiği ilk gün, Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Uyuyan milletler ya ölür, ya da köle olarak uyanırlar’ sözüyle başlayacak.