Cadde 'Reklam olmasın'

'Reklam olmasın'

08.06.2018 - 07:39 | Son Güncellenme:

Sunucu Seren Serengil, eşi Yaşar İpek'e dava açan eski sevgilisi Özay Bakır hakkındaki soruya bu cevabı verdi.

Reklam olmasın

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin oylarıyla verilen Mimar Sinan Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu okulun Sinema-TV Bölüm Başkanı ve televizyoncu Yelda Kırçuval’ın yaptığı ödül törenine; Nazlı Çelik, Gökçe Bahadır, Deniz Bayramoğlu, Seren Serengil, Derya Uluğ, Ersay Üner, Asil Gök, Çağla Şıkel, Edis, Ziynet Sali, Ebru Yaşar gibi birçok ünlü isim katıldı.

Gecede Edis, Ziynet Sali, Asil Gök ve Ebru Yaşar da ödüllerini aldıktan sonra şarkı söyledi. 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilen Gökçe Bahadır, ödülünü 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde gençliğini canlandıran Büşra Gündüz’ün elinden aldı. Şehir dışında olduğu için törene katılamayan isimlerden Ozan Çolakoğlu’nun ödülünü oğlu Kaan Çolakoğlu teslim aldı. Ödülü alırken duygulanan Çolakoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı. Kaan Çolakoğlu seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Haberin Devamı

"BURADA DAHA FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymayan Kalmasın' programıyla ödül aldı. İkili, sahnede birbirine takılarak salondakileri güldürdü.

Eşi Yaşar İpek'e dava açan eski sevgilisi Özay Bakır hakkında yöneltilen soru üzerine Seren Serengil, "Burada aslında daha fazla konuşmak istemiyorum, reklam olmasını istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Geçen yıl 'En İyi Çıkış Yapan' dalında Yılın Mimar Sinanları Ödülü’ne layık görülen Derya Uluğ ve Ediz, bu seneki başarılarından dolayı yeniden ödüle layık görüldü.