Kırşehir Rektör Karakaya, Gazetecilere Projelerini Anlattı

Rektör Karakaya, Gazetecilere Projelerini Anlattı

22.02.2018 - 19:40 | Son Güncellenme:

.

Rektör Karakaya, Gazetecilere Projelerini Anlattı

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kentteki bazı basın yayın kuruluşlarını ziyaret ederek, üniversitede uygulanan projeler hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Çınar Gazetesi ve 40 Haber Gazetesini ziyaret eden Karakaya, daha sonra Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı Kırşehir bürolarına da ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Karakaya, yerel basının halkla yöneticiler arasında köprü görevi görmesi nedeniyle çok önemli olduğunu, bu nedenle yerel basına destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Zaman buldukça ziyaretlere devam edeceğini vurgulayan Karakaya, üniversitede yapılan çalışmaları ve kalite süreçlerine ait gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştığını aktardı.

Şehrin ve bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarını şekillendirdiklerini bildiren Karakaya, yerel basının halkla üniversite arasında kuracağı köprü için onlardan destek beklediklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Karakaya, "Üniversitemiz tüm birimleri ile Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alan ilk ve tek üniversite. Artık yeni ödülleri almaya adayız. Sürekli ilerleme ve gelişme hedefimizde ilerliyoruz. Pilot üniversite kapsamında 7 ayrı projeyi hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Yazarlar