Gündem Berna Keklikler kimdir? (Survivor Gönüllüler)

Berna Keklikler kimdir? (Survivor Gönüllüler)

17.03.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

Berna Keklikler'ın Survivor macerası, nefes kesen mücadelesi ile kaldığı yerden devam ediyor. Survivor'da bugüne kadar katıldığı 96 oyundan sadece 47 galibiyeti var. Peki Berna Keklikler kimdir? Ada hayatındaki yaşamı, yarışmalardaki başarısı ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Berna Keklikler kimdir (Survivor Gönüllüler)

Berna Keklikler, televizyonların en popüler yarışma programı Survivor’da Gönüllüler takımında yarışıyor. Yarışmalarda katılım gösterdiği 96 oyundan 47 galibiyeti olan Berna Keklikler hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için araştırdık. İşte Survivor yarışmacısı Berna Keklikler’in hayatı ve kariyeri hakkında detaylar…

Haberin Devamı

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul’da kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.

2016’nın Eylül ayında TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımı’nın şampiyonu oldu ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Survivor'a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.