Hatay Reyhanlı'da Okul Güvenliği Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Reyhanlı'da Okul Güvenliği Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

07.09.2019 - 19:31 | Son Güncellenme:

Reyhanlı’da okul güvenliği ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Reyhanlıda Okul Güvenliği Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde Kaymakam Ali Candan, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla okul güvenliği ve değerlendirme toplantısı düzenledi.
Mehmet Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda Kaymakam Candan başkanlığındaki toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Nadir Örten, Jandarma Komutanı Abbas Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslan ve okul ve kurum müdürleri ile okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul idarecilerinden eğitim ve öğretim ile ilgili bilgi alan Kaymakam Candan, önceki yılın değerlendirilmesi ve yeni eğitim-öğretim yılının sosyal ve kültürel faaliyetleri, okulların güvenliği ve kamera sistemleri, okul müdürlerinin karşılaştığı sorunlar ve talepleri, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, Geçici Eğitim Merkezlerinin durumu, ulusal bayramların ve kutlanacak belirli gün ve haftaların koordinasyonu ve müfredatı ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Okullarda öğretimin yanı sıra çocuklara verilecek eğitimin son derece önemli olduğunu söyleyen Kaymakam Candan, öğrencilerin eğitim ortamlarının daha iyi olması için okul idarecilerinin ve öğretmenlerinin yoğun çaba göstermesi gerektiğini söyledi. Güvenlik ve temizlik konularının öneminden söz eden Kaymakam candan, emanet edilmiş olan çocukların daha güvenli ve daha hijyenik bir ortamda eğitim-öğretim yılı geçirmeleri adına okul idarecilerinin özverili ve hassas olmak zorunda olduklarını belirten Kaymakam Candan, önümüzdeki günlerde tüm okullarda yapılacak ziyaretlerle sorunların yerinde tespit edileceğini ve çocukların nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için gerekenlerin yapılacağını ifade etti.
Candan, yapılan toplantıların, bilgi alışverişi oluşması bakımından ve okulların problemlerinin daha çabuk çözümlenmesinde etkili olacağını belirtti. Candan, toplantıların birlik ve beraberliğin sağlanması bakımından da önemli olduğunu sözlerine ekleyerek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak idareci ve öğretmenlerle öğrencilere başarılar diledi.,

FOTOĞRAFLI