Ekonomi Rönesans Rusya’da 4 anlaşma imzaladı

Rönesans Rusya’da 4 anlaşma imzaladı

28.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Rönesans Holding Rusya’da düzenlenen St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu’nda (SPIEF) Amur Doğalgaz İşleme Tesisi, Sberbank, Moskova Bölgesel Yönetimi ve St. Petersburg tramvay anlaşmalarını imzaladı.

Rönesans Rusya’da 4 anlaşma imzaladı

Rönesans Holding’ten yapılan açıklamaya göre Rusya’nın en büyük ve dünyanın sayılı doğalgaz işleme tesisinden olacak Amur Gaz İşleme Tesisi’nin inşaat işleri için Maire Tecnimont ile 1.3 milyar euroluk sözleşmenin imzaları Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ve Maire Tecnimont Group CEO’su Pierroberto Folgiero tarafından atıldı.

Haberin Devamı

Erman Ilıcak, gerçekleştirilen iş birliklerinin Türk müteahhitlik sektörünün uluslararası arenada katma değeri yüksek nitelikli projeler üstlendiğinin bir kanıtı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bugün Rusya ve Avrupa’nın sayılı bina ve tesislerinde Rönesans Holding imzasının olması, Rusya’nın en önemli bölgelerinde bir Türk şirketinin varlığını sürdürmesi ve önde gelen projelere vizyonunu yansıtmasından kıvanç duyuyorum.

Doğduğumuz topraklardan farklı coğrafyalara uzanan yolculuğumuzda, gücümüzü artırarak ilerlemek istiyoruz. Ortak projeleri hayata geçirmemizi sağlayacak bu iş birliklerinin hem Rusya hem de Türkiye’yi daha güçlü kılacağına inancım tam.”